Magnus Eliassen

Har fullstendig dilla på Sirkus Eliassen om dagen, ja jeg innrømmer det glatt. Hylflirer av de rett fram frekke tekstene på Bodø-dialekt. 

Men det er mer med gutta enn man skulle tro, i alle fall den eldre broren Magnus. Han er virkelig flink, og har en helt fantastisk sangstemme spør du meg. Bare hør på denne her: 

Det kan se ut som om det er dette han egentlig gjør, og at Sirkus Eliassen bare et sideprosjekt for generering av sommerhits og innhåving av gruyn. Helt greit det, gutta! Arti te mæ de ;)  Men sangen i dette innlegget er virkelig vakker, og fortjener en gjennomhøring. Kos dere! 

3 kommentarer

Anne

29.07.2012 kl.11:45

Fin :)

Kristin

29.07.2012 kl.21:41

Jeg er såå enig! Digger de brødrene :)

missM (Hverdagseventyr)

28.08.2012 kl.13:36

Jeg har akkurat vært i et par dager med innspilling av ny musikkvideo til gutta :) Blir nok en ny fengende låt der. Men innimellom sang Magnus litt, (sånn utenom låta) han er kjempeflink, det er gøy å høre på! Men jo, jeg får også inntrykk av at de er hitmaskiner som skal tjene penger, men det funker jo så bra, og er jo gøy for oss som skal høre på ;D

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

29, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits