Brudekjole til salgs!

Hei alle sammen! Jeg har besluttet å selge min vakre Justin Alexander brudekjole, modell 8465! Den har gjort sin gode gjerning, -vi er fortsatt godt gift et år etter bryllupet! Kjolen roper fra skapet om at det er på tide å få komme ut og danse igjen, og jeg kan ikke annet enn å gi den sjansen! Hva er vel bedre enn å få gjøre en ny brud lykkelig? Det er i alle fall bedre enn å morkne i et mørkt skap for resten av livet.

Hvis dere trykker på bildet over kommer dere til Finn-annonsen! Jeg blir kjempeglad om dere kan tipse gifteklare venninner om kjolen! Dersom dere vil se enda flere bilder av kjolen kan dere se på diverse tidligere blogginnlegg som ligger linet opp her! Dere kan også trykke på stikkordet "bryllup" til høyre i margen! 

Klem fra Papirbruden 

Stikkord:

4 kommentarer

Nydelig kjole, lykke til med salget! :) Jeg har nok min hengende kalr i skapet, er jo to uker til mitt bryllup :)

Ingrid Galadriel

14.06.2012 kl.00:13

nå fikk jeg veldig lyst til å gifte meg... =)

16.06.2012 kl.10:01

Hvor høy er du?

Helene R

17.06.2012 kl.20:27

Jeg er 1.62 cm høy.

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits