Anne Cecilie og Linda på besøk!

Ja, dere, nå er det lenge siden jeg har blogget ordentlig igjen. Jeg har litt å ta igjen, men det får bli ved en senere anledning. Vi har besøk av to tupper fra Norge, nemlig Anne Cecilie og Linda! Hurra! Hele besøket startet litt skeivt. Rendal hadde nemlig skrevet ned at jentene skulle komme på mandag. Men da jeg satt på kurs i kinesiotape i San Diego på lørdag formiddag så tikket det inn en sms fra Linda: Vi er på Newark (flyplassen i New York), flyet vårt til LA er i rute. Da ante jeg ugler i mosen. Heldigvis var Karl Yngve hjemme, og fikk hentet jentene lørdag kveld, mens jeg var i San Diego og ble med på fest med søte Silje som var så grei og lot meg overnatte hos henne mens jeg var på kurs. Jeg skal komme tilbake til det senere. Vel, jeg kom meg etter hvert hjem til besøket vårt på søndag ettermiddag. 

Mens jeg kjørte syntes jeg det var så rart lys. Og så kom jeg på at det var snakk om at det skulle være solformørkelse den dagen. Og det var det! Da jeg møtte Linda og Anne Cecilie hjemme så måtte vi ut og se på solformørkelsen. Stas! 

Det var et stilig syn! 

...et annet stilig syn var meg, som hadde kommet direkte fra kurs i kinesiotape! Hehe. Jeg fikk ikke rosa tape da. Litt skuffa over det, men blå er jo også kult. 

Etter en stund ble det grilling og øldrikking. Mmh! 

På mandagen dro vi en tur opp til LA, og gjorde en del sightseeing. Første stopp var Venice Beach. Her er jentene foran skateparken. 

Og så måtte vi selvsagt posere foran et badevakttårn! Legg merke til den Baywatch-aktige livbøyen oppe på tårnet! 

Det var også mulig å få Marihuana der. Tror ikke akkurat det er så vanskelig å få, for å si det sånn. Hehe. Det ble lunsj på Café Crepe i Santa Monica. 

Nom nom nom! 

Linda er klar for pannekake! 

Det ble også en tur ned på Santa Monica pier, og en tur innom Bubba Gump Shrimp company! Linda var meget fornøyd, tror vi. 

Etter å ha hengt på Santa Monica en stund tok vi turen til hjertet av hollywood: the Walk of fame. Men først: Mat hos Mel's Drive-in! 

Mmh! 

Med fornyede energilagre bega vi oss ut på Boulevarden og til Chinese Theatre. 

 Meryl Streep sine sko passer til meg! Tenk det! 

Og så hadde en kjenning av oss, Sonja Henie, vært der! Hoho! 

To kommende stjerner i Hollywood! 

Dette er kun til og med mandag, og siden det har vi vært på Newport Beach, på puben med korvenner, på filmstudio, og på jakt etter Hollywoodskiltet. I dag har vi også vært på Huntington Beach og surfet! There's more to come, so tay tuned! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits