Blå Kjole - Før Og Etter

Husker dere den blå kjolen jeg drev og lurte på om jeg skulle sy om til skjørt? Vel, skjørtet har vært ferdig lenge, men jeg har bare ikke somla meg til å lage et blogginnlegg om den. Men her kommer det altså! Her er et bilde av kjolen som den var fra før. 

Den var jo egentlig veldig fin, det var bare det at jeg ikke likte måten den satt på overkroppen min. Så da fjernet jeg bare overdelen! Vel, det var ikke bare bare, jeg måtte faktisk snitte opp alle sømmene rundt livet for å få løsnet overdelen. Så måtte jeg ta ut hele glidelåsen og flytte den et hakk lenger ned. Det er den verste delen. Glidelåser er noe herk. Men det gikk da greit å fikse det også. Før jeg sydde alt sammen igjen dampet jeg alle delene og sikret de sidene som bare var klippet fra før. Det er jo dumt hvis skjørtet rakner med en gang. Og så er det mye lettere å sy når stoffbitene er dampet og ikke krøllete. 

Sånn ble skjørtet til slutt! Jeg er riktig fornøyd med resultatet! Jeg kunne ha tatt litt flere "etter-bilder" med mer detalj, men det ble ikke denne gangen. Nå har jeg forresten solgt symaskina mi her i USA, for jeg skal hjem til Norge om et par uker. Det blir bare sying for hånd for det meste nå, og det trengs av og til det også. 

Har du et spennende hobbyprosjekt på gang? 

2 kommentarer

Hylja

18.05.2012 kl.19:27

Husker kjolen der, ja! Tenkte å kjøpe den selv, men kom aldri så langt. Og skjørtet ble jo rålekkert til deg. :)

Marte

19.05.2012 kl.09:46

D ble kjeeempefint :) Herregud enn at du ska hjem snart da! Foeles ut som du nettopp dro...Ka e planen naar du kjaem heim?

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits