Stemningsrapport på Nasjonaldagen

No livnar det i lundar, no lauvast det i li... Husker dere da jeg lot meg fascinere over de rosa trærne over alt her i Irvine? Vel, de rosa trærne har offisielt fått en konkurrent, nemlig de lilla trærne! De blomstrer for fullt akkurat nå, og er fantastisk nydelige! Jeg og Karl Yngve spiste lunsj i parken ved universitetet i dag, og fikk etter hvert øye på trærne. 

Jeg synes vi kan ha lilla trær i Norge også. Kan noen ordne det for meg? 

Måtte selvsagt vise fram dagens antrekk foran de vakre trærne. Jeg har på meg topp, solbriller og belte fra Pinup Girl Clothing, og sko fra Qupid. Skoene er kjøpt på et kjøpesenter i nabobyen Costa Mesa som heter The LAB og er noe for seg selv. Jeg lover at jeg skal blogge litt derifra om ikke lenge, altså! Det mintgrønne skjørtet har jeg sydd selv, noe dere kan lese om her

Ahh, godt med sol!

Det er nesten like lilla på bakken som det er oppi trærne. 

Sånn ser blomstene ut. Likner veldig på blåklokker, synes jeg. 

Jeg fant sannelig et rosa tre også! 

Idyllisk studiepause i Aldrich park. 

Etter hvert tok jeg turen hjemover. Lilla over alt! Herlig. 

Så dette var del en av vår 17. mai. Vi hadde egentlig tenkt oss i sjømannskirka i dag, men det ble litt forandring i planene. I stedet skal vi på opera i kveld sammen med noen gode venner fra kormiljøet. Vi skal høre vår venninne Fatima synge, og det gleder vi oss veldig til. Kanskje det kommer enda et innlegg fra 17. mai? Vi får se. 

Håper dere hadde en fin nasjonaldag! 

3 kommentarer

Elise

18.05.2012 kl.01:20

åå, farger hjerte

Marte

19.05.2012 kl.09:41

Saa fint skjoert! :)

Myrull

19.05.2012 kl.23:00

Lika skoan veldig! og trærn da. Har ikke trær her oppe.

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits