Påskefeiring i California - Del 4

På onsdagen, altså i forrige uke, ble det sightseeing med tradisjonelle sightseeing-steder i LA. Hører jo med når man først er her, det. Men først, for å redde pappas ferie: Et besøk på The Horn Guys i Long Beach. 

Der ble det spilling og kos med diverse "juffer". 

Ferien er offisielt reddet! 

Masse noter hadde de og! 

Og kule instrumentkofferter. Gunnveig hadde lyst på en sånn, men det fikk greie seg med en notebok og et rosa notestativ! 

Deretter gikk turen til Santa Monica med posering foran Pariserhjulet! 

Heidi og Sivert fant sannelig en dinosaur også! 

Deretter gikk turen til Whimsic Alley i Wilshire Blvd, hvor de har masse Harry Potter-saker! Opptil flere av oss fant ting der. Sivert fant seg tryllestav og diverse fancy skrivesaker med fjær, Sondre kjøpte seg fangy godis, blant annet sjokoladefrosker og "dementor kisses", og jeg og Heidi fikk oss Snape-tattovering! Happy day! (Det var juksetatovering, da). Og så kjøpte vi oss Butterbeer, men det glemte vi å drikke. Det står fortsatt her i kjøleskapet vårt! Hmm. Kanskje jeg må importere det til Norge, sånn at vi kan skåle i Butterbeer der? Hehe, spørs om det blir drukket opp før den tid, atlså. Men vi fikk prøvd en del freshe hodeplagg, deriblant den fantastiske uglehatten på bildet under. Heidi er den brilliante fotografen her. - Hooh, behave! 

Etter å ha shoppet fra oss på Whimsic Alley gikk turen til siste post på programmet, nemlig Walk Of Fame, Hollywood Boulevard. Der var det sykt mye folk! vi fant ut årsaken etter hvert, da det viste seg at filmen "The Avengers" hadde premiere her denne ettermiddagen. Sondre fikk til og med øye på en Hobbit, også kjent som Dominic Monaghan. Artig! Da vi kom hjem fant vi ut at gjestelisten hadde vært spekket med store stjerner, blant annet hadde Scarlett Johansson, Alexander Skardsgaard, Stellan Skardsgaard og en hel drøss med andre freshe folk vært der! Da angret vi litt på at vi ikke hadde gjort bra nok research på forhånd, sånn at vi kunne stilt oss opp og glant. Men men, Sondre fikk se en hobbit, og ingenting er vil bedre enn det? (...Selv om hotte nordiske vampyrer også er ganske kult, vel og merke) Bildet under er freigig stjelt fra Sondres facebook-side. 

Dessuten fikk Gunnveig håndhilst på George Clooney! Dette bildet er også stjelt på frekt vis fra Gunnveigs Facebook-side. Etter en lang dag på Sightseeing ble det middag og kake på The Cheesecake Factory! Stas! 

Fatter'n klar til dyst! Karl Yngve også! Morgenen etter fløy han til St. Louis på Fulbright-seminar, og dere kan lese om turen hans herPå torsdag var det pakking av koffert som stod for tur! Sondre hadde mer å putte i kofferten på vei hjem enn han hadde på vei hit, så da måtte kreative skviseteknikker til! Kofferten ble lukket til slutt, og gjengen tok fatt på den lange reisen hjem! De har kommet seg trygt hjem etter hva jeg har hørt, og det er bra! Jetlag'en begynner kanskje å gå over etter hvert også?

Ellers har jeg vært på Bergensk Aften i Sjømannskirka i helga, med Trond Viggo som hovedgjest! Det var stas, det! Mest stas for oss unge, tror jeg. Den eldre garde som har bodd her lenge vet nesten ikke om han, faktisk. På bildet under får han takk fra verdens søteste Sjømannsprest, Line, for anledningen iført støvler og sydvest. Vi leker jo ikke Bergensk Aften! Ok, det var alt for denne gang! Vi blogges! Kanskje dere til og med får se bildene fra Downtown LA som jeg har skrytt av i lange tider nå? Miraklenes tid er ennu ikke forbi...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits