BFFamily - Around The World!

Jeg må bare vise dere hva denne musikalske familien fra Hitra gjør i år! Det er helt fantastisk! Simon, som vi kjenner gjennom Kammerkoret Aurum, er på jordomreise med mor, far og sine to yngre søsken. De spiller på de plassene de kommer til og bruker musikken sin til å betale steder å bo, etc. Utrolig artig konsept! Tenk å få reise rundt jorden på den måten! Yngstemann Sara er 12 år og har fått spesialopplegg fra læreren sin hjemme sånn at hun skal kunne henge med på skolen samtidig som de reiser rundt om kring. 

Her er en av videoene deres fra Rio, hvor de øver inn "Valerie" av Amy Winehouse.  

Hvis du vil gjøre som meg, altså drømme deg bort i herlige reisebilder fra hele verden og høre gjengen framføre bra musikk, så kan du følge dem på Facebook eller bloggen deres. Selv visste vi ikke at de spilte i LA i Februar, og da vi fant det ut var de allerede et godt stykke ned i SørAmerika. Jaja, sånn kan det gå! 

Snart kommer det bilder fra Downtown LA! Jeg lover! Og på fredag kommer Ole på besøk! Det blir stas! Vi skal i alle fall til Six Flags, det har han uttrykt klart og tydelig. Og det er greit for oss, for vi har selvsagt sesongkort der! 

Prækast! 

2 kommentarer

Hylja

28.mar.2012 kl.10:09

Du... kødde? xD Kjenner du dem? Bjørn gikk i klassen til pappa (eller i hvert fall på samme skole på samme tidspunkt), og Simon var kjæresten til bestevenninna mi da vi gikk i 5-6-7 klasse! Det er så herlig konsept, dette.

Anne

28.mar.2012 kl.17:07

Så kult! Jeg husker jeg leste om dem før de dro, gøy å høre mer.

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

Kategorier

Arkiv

hits