Road Trip nr 2: Pacific Highway!

Jeg tenkte at Red Hot Chili Peppers' Road Trippin' måtte være den ultimate sangen for dette blogginnlegget. Jeg kommer ikke til å skrive så sykt mye her (gjør jeg noen gang det, egentlig?), men dere får kose dere med masse solbilder fra turen vår ned fra San Francisco på Pacific Highway! Den tok sin tid, men det var verdt det! Det var en fantastisk fin biltur, med Stillehavet på den ene siden, og klipper og greier på andre siden. Tenk at det allerede har gått to uker siden bildene ble tatt! I dag er det ikke mye som minner om det, det regner i California, og jeg har vært på klinikken og øvd på Redcord sammen med Andrea. Karl Yngve har kost seg med Starcraft, og er for øyeblikket ute og løper, spreke mannen. I går var han med som prøvekanin i Redcord, og kanskje jeg publiserer et aldri så lite bilde av ham i tauene ved en senere anledning! Men uansett! Kos dere med bildene fra turen vår fra San Francisco til irvine! 

Etter å ha fått oss kaffe på Starbuck's kjørte vi sørvestover gjennom Purisima Creek og Tunitas Creek hvos det var masse store, fine trær! Vi tror det var Redwood-trær, men de var nok ikke så store som de man finner i f.eks Yosemite. Men fin stemning var det, der vi kjørte nedover og nedover på en tynn, svingete vei. Mmh! Skogen! 

Koose på treet.

Ganske bra høyde på dem, da!

Tre med hull i! Njaaa, skeptisk! Med viten om at det finnes både Taranteller og Sorte Enker i området, hoppet jeg ikke inni der med en gang, akkurat. 

Janina var litt tøffere!

Et småslitent hus på landet. Nesten som det lille huset på prærien, vet du. Hehe. 

And the road goes on and on... endelig framme på Pacific Highway. Vi tok oss god tid, og stoppet flere plasser underveis på turen!  Foto: Janina Lamøy

 

 

Foto: Janina Lamøy

Living on the edge! (Foto: Janina Lamøy)

En fotograf på tokt. 

Janina trekker inn den friske lufta! 

Gliset vårt er klart til dyst! En lekker Mitsubihi i gullfarge. 

"Njaaa...skeptisk!" Disse fuglene vi traff på en rasteplass lagde helt syke lyder, som minte meg om opptil flere dinosarlyder fra Jurassic Park. Haha! "Vræææh!"

"Hmm...ok da. Om nom nom!" Fuglehviskeren utøver sine kunster! 

En av fuglene fattet enorm interesse for bilen vår. Kanskje det var på grunn av alle de ihjelskvisa dyrene som dekte hele bilen! 

Turen fortsatte med nydelig vær, og det ene postkortmotivet etter det andre!

Torvhatten? Du her?

Nei, ikke noe hull. Da så. 

Det varte og rakk før vi var fremme, og Månen beæret oss med sitt nærvær da mørket steg på. Full var den også. -Fy for skam! (Vitser har aldri vært min sterke side)

Hvis du noen gang får sjansen til å ta denne turen på Pacific Highway, så gjør det! Turen er lang, men nydelig! 

Vi blogges! 

 

2 kommentarer

Ingrid Riddervold

26.03.2012 kl.16:41

Tehe, tovhatten. Så ut som en überdeilig roadtrip! Og sangen varte akkurat til enden av inlegget. Red Hot Minner meg om sommerferien 2000!

Petter Hesselberg

13.04.2012 kl.12:54

Jeg har kjørt fra SF ned til Monterey og Carmel en gang. Nydelig kjøretur.

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits