Road trip nr 1: San Francisco!

Ja, da har vi hatt nesten en måned med besøk og turer og diverse. Så nå er det tilbake til hverdagen. Jeg sitter og skriver jobbsøknader, og har endelig klart å gjøre ferdig et par stykker (startet friskt i februar, men så skar det seg da, vettu). Det haster jo forsåvidt ikke så veldig, siden jeg ikke kan starte i jobb før starten av August, men det er nå greit å få det gjort. Jeg har også fått sendt inn søknad på master i bevegelsesvitenskap ved NTNU, så fuglene vet hva det blir til i August. Kanskje jeg blir student igjen? Det hadde jo vært stas! Jeg har blitt anti-skolelei igjen etter tiden her i USA. Det er så mange interessante folk man møter, særlig gjennom Karl Yngves stipendprogram Fulbright. artig å høre hva folk forsker på og sånn. Det blir så man får lyst til å spe på bachelorgraden sin! Så det hadde vært gøy å komme inn på master!  Ellers så skal jeg på kurs i RedCord, en norsk behandlingsmetode, i helga, og det gleder jeg meg veldig til! Det blir mye reising og lange dager, men jeg skal få sove hos Margret, ei vennine fra Island som bor i LA, og det gleder jeg meg også til! 

Vel vel, jeg har uansett blogget veldig lite i det siste, og tenkte dere skulle få noen bilder fra "road trip nr 1" på vei nordover til San Francisco forrige mandag! Vi kjørte på 5'ern, den strakaste vei (ikke E6, der, altså). 

Karl Yngve startet turen bak rattet. 

Jeg med føttene på dashbordet...

...og Janina i baksetet med iPad'n sin!

Det var en fin dag. Men det er jo ikke så uvanlig i dette området heller, da. Hehe. 

På veien kjørte vi forbi en rekke storfefarmer. Kyrne stod tett i tett, og det lukta ganske lite fresht i området, for å si det sånn! Jeg får ikke fram på langt nær hvor tett kyrne stod noen steder på dette bildet. Jeg fikk ikke særlig lyst på stek etter å ha sett dette, akkurat! 

Måtte ha en rastepause underveis også! 

Det stod masse fine trær i rosa og hvitt langs store deler av kjøreruta! Vi så også en god del frukttrær med appelsiner og sitroner. Gøy! 

Janina måtte henge litt ut gjennom ruta, for det gjør man jo på roadtrip i USA! En av trailersjåførene bærtet etter henne, og det var gøy! Vi tok han igjen senere på veien, og da kjente han oss tydelig igjen. Bra jobba, Janina! :)

Foto: Janina Lamøy

Etter hvert ble det sjåførbytte, og turen fortsatte mot san Francisco! 

Foto: Janina Lamøy

Sør for bygrensen i San Francisco fant vi haugevis av vindmøller! Stilig! 

San Francisci tok imot oss med nydelig solnedgang!

Etter å ha funnet et motell 6, etter Malins anbefalning, dro vi til San Francisco bay area og fant oss litt sushi! Vi var rimelig utsultet etter kjøreturen, så det smakte fortreffelig! 

Månen var også oppe, og full! (Fy, for skam!) 

San Francisco by night! 

Det kommer flere bilder fra turen veldig snart! Følg med! 

2 kommentarer

Ingrid Riddervold

13.mar.2012 kl.23:44

Roadtrippin' :-)

Syns du er flink å blogge jeg, alltid gøy å lese og se på bilder, og bli oppdatert :o) Skal bli godt å få sere hjem tilslutt altså.

Lene Mari

14.mar.2012 kl.06:49

Herlige bilder. Kurs i redcord høres kjempe gøy ut. jeg bruker det masse i treningen min og er så heldig å ha en hjemme. Lykke ti med jobbsøkingen, evt. studiene =)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

Kategorier

Arkiv

hits