Janina, Malin, Santa Monica, San Diego og Tatoveringer!

Her kommer en del oppsummeringer på hva vi har foretatt oss den siste tiden! Den siste uka har gått med til mye reising og festligheter, så det har blitt lite blogging! Dermed må det tas igjen på etterskudd! Men det gjør ikke noe :) Vi har hatt besøk av Janina den siste uka, og vi har vært en del steder og gjort mye gøy sammen! Forrige fredag dro vi en tur opp til Santa Monica og Venice Beach og hang der nesten hele dagen. Mye artig å se på der, altså! 

Janina fikk seg en venn!

...og nye sko! Herlige greier, altså! En vakker dag skal jeg også fråtse i billige Converse! 

Vi spaserte nedover Santa Monica Beach! 

Mmh, herlige sanddyner og ganske ok temperatur! Janina tok med seg godværet fra Trondheim. Hørte det ble drittvær der etter at hun dro, hehe! Heldige oss! Nå kan vi endelig si at det er ordentlig sommer i California! (I alle fall Sør-California)

Eksperimentering med foto. Evt. problemer med å skjønne hva som skjedde med kameraet, for deretter å oppdage at den stod på feil innstilling. ...just another day in the life of a Helene. Men jeg likte faktisk resultatet litt!

Janina fant seg enda et par kompiser! Noen av dem var ganske pratsomme også! Han som eide fuglene plasserte en DIGER arapapegøye på meg! Janina har bilder av det, så jeg gleder meg til å se. Tror jeg ser relativt skeptisk ut der, altså! 

Vi spankulerte hele veien ned til Venice Beach og koste oss i sola! 

Det er så mye fin grafitti på veggene her! Det er noe ganske annet enn den merkelige tagge-kulturen som forekommer så ofte i Norge! Ikke det at det ikke finnes fin grafitti i Norge altså, men det er veldig mye drit der også. Synes ikke jeg har sett like mye dårlig her til lands så langt! 

Vi hang ved skateparken mye og så mye bra akrobatikk! Fin skatepark, forresten! Noe for mitt søskenbarn Eivind, kanskje? 

Mange gutter som kunne greiene sine der, altså! Up, up we go! Steike meg! 

Mere fin grafitti. Noen som savner vofsen sin her, tror jeg. 

En tunfiskbar. Prøvde maten der i  forigårs. Var ikke så verst, egentlig! 

Janina den fina! (Man må ty til svensk av og til for å få til bra rim ;)

Sitroner i lange baner! På Venice kan man få ferskpresset limonade. Fristende!

 

Etter å ha daffet i boblebadet noen timer sammen med noen koselige tenåringsgutter fra nabolaget her, ble det vin og godis på terassen. Koselig!

På lørdagen bars det til San Diego hvor vi traff denne herlige nerden! Malin hadde tatt turen fra Norge for å bo på luksushotell i San Diego og kose seg på foredrag om petroleum i en hel uke! Hun hadde heldigvis tid til å møte oss også, og det var veldig koselig! 

Det ble mat og dessert på Cheesecake Factory på kjøpesenteret Fashion Valley i San Diego. 

Janina kjøpte seg Cheesecake! See på den da! Mmh! 

Ikke bare så den god ut, den var faktisk veldig god! Nam! 

Etterpå tok vi turen til Goodwill, den Amerikanske versjonen av Fretex, og Janina hadde skikkelig flaks med fangsten! I uka som fulgte tryllet hun fram dene ene kjolen finere enn den andre fra kofferten! Og alle satt som et skudd på henne. Et skikkelig kupp der, altså! 

Vi tok også turen innom Youghurtland i Little Italy! Der kan du ta is fra dispenseren selv og lesse på med akkurat det strøet du vil, og så veier du det og får en pris ut fra vekten! Herlig konsept! Og de hadde jo så mye godt der! Anbefales! 

På søndagen kjørte jeg og Janina rundt i Costa Mesa og var innom bruktbutikker og piercingbutikker og diverse steder som var nye for meg også! Vi fant blant annet et godt gjemt "kjøpesenter", om man kan kalle det det. Det var en markedsplass hvor de hadde mange herlige restauranter, vintage-butikker og håndlagde varer. Dit skal jeg igjen! Det var en sånn plass der man senker skuldrene og bare tar inn atmosfæren. I alle fall var det sånn for meg. Herlig, altså! Har dessverre ingen bilder derfra, men det kan jeg få til ved en senere anledning! 

Det som virkelig var kult på søndagen var at vi dro på en Tattoo convention! Janina skulle møte en tatovør hun hadde fått navnet på der, og så hadde jeg lyst til å bli med også. Jeg har lyst på en tatovering, og syntes dette var et glimrende sted å finne ut hvem i nærområdet som er flinke! Jeg synes de aller fleste så ut til å være dyktige, og dro fornøyd derifra med veska stappfull av visittkort! 

Ulike tattoodesign. 

Her tatoveres folk på rekke og rad! Herlig henslengt positur! 

søndagskvelden ble avsluttet med at vi sang på en "Mozart sing along-konsert". ja, du hørte riktig. Nesten som i gamle dager dette, med diverse stuntoppføringer i huset til Richard Sanders. Hehe! 

På mandagen pakket vi vår gyldne Mitshubishi full av greier og kjørte nordover på 5'ern med reisemål San Francisco! Det kan du lese mer om i neste innlegg! 

2 kommentarer

Anne

11.mar.2012 kl.10:21

Jeg merker suget etter sommer ekstra sterkt etter å ha sett dette innlegget, helt greit om den mellomtingen vi har mellom vinter og vår her nå snart byttes ut med skikkelig vår :) Og den Goodwill-bruktbutikken så ut til å inneholde en god del godbiter! Kos dere videre i sol og varme :-)

alexandra

12.mar.2012 kl.11:45

Super fin blogg! Följa varandra på bloglovin?

(Ber om ursäkt ifall du inte gillar sånna här kommentarer!)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

Kategorier

Arkiv

hits