Skuddårsbarn!

Da har det faktisk blitt 29. februar i Norge (noen timer igjen her), og det er ikke akkurat hver dag det skjer! Det skjer faktisk en gang hvert skuddår (hørte dere ordspillet?)! For 24 år siden ble denne herlige jenta født på Sunnmøre, og det er jeg rimelig fornøyd med! Line er min fantastiske kusine og venninne. Vi kan prate om alt og ingenting når vi treffes, og jeg tror hun må være den mest omtenksomme personen jeg kjenner!  kjempeglad i deg, snuppa!


Knabba et bilde fra bloggen til Line (og ektemannen Bjarte, men jeg mistenker at Line kanskje skriver mest?). Her er hun på vinsmaking i Sør-Afrika. Hun kom nemlig nettopp hjem fra praksis der, og hvis du vil lese om det kan du gå inn på bloggen hennes

Gratulerer med 6-årsdagen, Line! 

Stikkord:

2 kommentarer

Astrid S

29.feb.2012 kl.09:02

Flott bilde av en moden 6 åring. :-)

Line

29.feb.2012 kl.14:48

Ganske så moden og flott den 6-åringen der ja :) Thanks!

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits