Toril og Julie i Hollywood!

Julie og Torils vinterferie in da USA fortsatte på torsdagen med en tur innom Whimsic Alley - Boutique for Muggles and Wizzards i LA. Der var det mye fint å se, og hatteprøvingen fortsatte! 

Vakkert! 

Enda vakrere! 

Sjokoladefrosker med kort i! 

De hadde en spillehall som liknet spisesalen i filmene. Jeg var ikke videre imponert, da jeg har vært i Oxford og sett den spisesalen de faktisk bruker i filmene. Såeh det. Viktig å skryte litt, vet dere. Etter å ha shoppet tryllestav i Whimsic Alley kjørte vi videre oppover Hollywood Hills, hvor Griffith observatory kunne skimtes i det fjerne. 

Fotografen fant noe annet interessant også! 

Vel fremme på Griffith Observatory!

Fresh utsikt fra ene siden! 

Toril prøvde ut sin nye tryllestav! 

Meg og Toril foran Hollywood-skiltet! 

Toril og Julie foran Hollywood-skiltet. Jeg har bilder hvor Hollywood-skiltet er mer i fokus, men jeg liker nå best å se folkene jeg, da. 

...og her er utsikten fra andre siden av Griffith Observatory! Jeg foretrekker den, altså!

Mange skumle skapninger i området. 

'

Mat må man ha! 

 

Vi tok oss en liten matpause mens vi ventet på at sola skulle gå ned. 

Jeg får litt Star Wars-følelse når jeg ser på dette. Mos Eisley, anyone? 

Det er nå fint når sola har gått ned, ja! 

Vi traff en kar som hadde tatt med fuglen sin på kveldstur. Fin fugl! 

Månen lå som en skål eller noe over åsen. 

Og Los Angeles er ganske så annerledes når solen har gått ned!

På fredagen dro vi til Universal Studios! Det var en artig park, med blant annet en omvisning på noen av settene som er blitt brukt i diverse filmer. Vi ble blant annet kjørt gjennom Wisteria Lane, og det var jo gøy! Ellers prøvde vi attraksjoner som Jurassic Park, Krusty's ride og house of horrors. Sistnevnte ble kortvarig, da Toril feiga ut ved første mulighet, og jeg fulgte etter et sekund etter. Da ble også Julie med, for selv om hun er tøff, var hun ikke tøff nok til å gå gjennom der alene! Jeg kan tåle spøkelseshus med utkledte folk og sånn hvis jeg sitter i en vogn, men ikke når de går rundt meg og følger etter meg og lager heslige lyder og sånn. Bah! Da får ingen i huset sove om natta, for å si det sånn! 

Jeg hadde selvsagt glemt kamera, og da vi kom ned til Hollywood Boulevard/Walk of fame senere på dagen, fant jeg ut at kameraet ikke funka som det skulle. Så da ble det ingen bilder fra fredagen. Men Julie fotograferte omtrent 20 stjerner på veien, og vi gikk forbi Kodak Theatre, hvor de var i full gang med Oscar-forberedelser til søndagen. Vi traff også en sjarmerende fyllik, og kompisen hans lurte på om jeg og Julie var døtrene til Toril (Toril er 15 år). Jeg måtte dessverre break the news til ham og fortelle at han hadde driti seg litt. Da skjønte han sin besøkelsestid og sluttet å mase om gryn. Hehe! Etter dette dro vi hjem og lagde oss lasagne til middag/kvelds. Mmh! 

På lørdagen fikk vi med oss Karl Yngve også, og dro til Koreatown, sånn at Toril fikk kjøpt seg noen CD'er med Koreansk pop. Deretter dro vi videre til Santa Monica, for å titte litt i Converse-butikken der. Bestemte damer som vet hvor de vil. 

Masse fine skooo!

Fresht utvalg av skolisser! 

En ytterst fornøyd frøken har funnet det hun skal ha! 

Etter at både Toril, Julie og Karl Yngve hadde fått seg nye Converse-sko gikk vi videre langs promenaden på Santa Monica. Der var det masse fine butikker, men vi hadde jo fått shoppa fra oss litt før i uka, så vi gikk videre og ned til stranda og Santa Monica Pier. 

Cirque De Soleil hadde satt opp et sirkustelt der nede, fordi de var drevet ut av sin vanlige spilleplass, Kodak Theatre. Ja, det er vel greit å la Oscar-showet få plassen en gang i året. Der var drager! Hurra! Toril, iført ekstremt kul ny jakke, går inn i fornøyelsesparken på Santa Monica Pier. Converse All-Star!

2 stk, til og med!

Julie ser utover piren. 

Vel hjemme igjen, og nyinnkjøpte ting prøves ut! Julie er modell, og har sin egen sko på venstre fot, og Torils på høyre fot (for dem som ikke er så gode på høyre og venstre så er det da den blå som er Julie sin, og den grønne som er Toril sin). 

Toril måtte også forme sine nyinnkøpte vampyrtenner, og ble grundig mobbet der hun lå og siklet. Hehe. 

I går kjørte vi jentene til flyplassen, og fjollet litt der sammen med dem før vi kjørte hjem igjen. I dag har jeg fått rapport om at min kamerat Truls møtte dem på flyet mellom Oslo og Værnes, så da regner jeg med at de har kommet seg hjem velberget! 

Tusen takk for besøket, jenter! 

Klem fra Store-Kusinen :) 

 

6 kommentarer

Line

28.feb.2012 kl.09:54

1. Digger den blondekjolen din, få flere helbilder av den, på forhånd takk :)

2. Hva koster et par Converse der? Siden slekta skal traktere over dammen er det mulig å legge inn en bestilling :)

Klems fra ei som blir veldig reisesyk :)

Lillekusine 1

28.feb.2012 kl.17:59

Tusentakk for et kjempefint opphold med en veldig snill guide. Hils Karl Yngve :D

Line: Det kostet ca 300 for er par converse :)

Helene R

28.feb.2012 kl.18:31

Ooh! Ja, det er bare å bestille! Kan sende med f.eks mamma og bestefar jeg :)

Det var veldig koselig å ha dere på besøk, søta! :)

Astrid

28.feb.2012 kl.21:41

Jeg aner ikke hva converse er for noe, men kan sikkert frakte til et klekkelig honorar. To fornøyde damer har visst ankommet sitt moderland. Tror turen er et fantastisk minne for livet :-)

Helene R

28.feb.2012 kl.21:48

Ja, håper snuppene har hatt det bra! Converse er de skoene du ser på tredje bilde nedenfra, der Julie har på seg en grønn og en blå. De koster halvparten her i forhold til hva du må betale for dem i Norge!

Anne Cecilie

01.mar.2012 kl.13:59

Vi får sette av tid til et besøk på coverse-butikk når jeg og Linda kommer. :)

Halv pris = kjøpe dobbelt så mange par. ;)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits