Toril og Julie i Disneyland!

Ja, jeg har kommet enda mer på etterskudd, men det får være greit. Vi har vært aktive de siste dagene og reist rundt i LA-området. Jentene har fått kjøpt med seg litt gaver hjem og jeg har fått være med dem på masse gøy! På onsdag dro vi til Disneyland. Jeg hadde sett nøye etter på nettsiden og funnet ut at parken skulle være åpen fra åtte på morgenen til tolv på natta denne dagen, og jeg hadde forsikret meg om at det skulle være fyrverkeri. Jeg syntes jo det var litt rart at de kjørte på med lange åpningstider og fyrverkeri hver dag denne uka, en vanlig uke i februar, men tenkte ikke mer på det. Da vi kom fram viste det seg at parken var åpen mellom ni på morgenen og ti på kvelden, og det var ikke fyrverkeri. Jeg skjønner ikke hva som skjedde, for jeg er helt bombe sikker på at vi sjekket dette godt, både jeg og Toril så på nettsiden, men det ble feil likevel. Jaja, jentene taklet det veldig bra, og vi hadde en artig dag i parken likevel! 

Obligatorisk bilde foran prinsesseslottet, selvsagt! I T&J-stil, of course ;) 

Toril koser seg i teselskap! Julie også! 

Nei, vi er ikke i slekt, hvis du lurte på det...

En av de første attraksjonene vi tok: Fantastiske Space Mountain! Rendal har vært der før, foråsiesånn.

Det ble også tid til prøving av diverse freshe hodeplagg underveis! 

Jeg synes Toril kan farge håret rødt og få permanent. Kledelig! 

Det ble Minni-ører på Julie og en hatt med kaninører på Toril!  

Og så gikk vi oss vill i skogen. Vi følte oss plutselig så små også. Skjønner ikke det der? 

Men så traff vi ei vi kjente! Tingeling kom og guidet oss ut av gresset, heldigvis! (Litt akward å stå der i køen for å møte Tingeling sammen med alle fireåringene og mødrene deres, men shit au. Vi er da fire år i hodet)

Og så møtte vi dette nydelige paret! De skulle faktisk gifte seg i Disneyland denne dagen, og jeg var så heldig å få lov til å ta bilde av dem! Fantastisk! 

Vi tok en liten tur opp til Donald og Mikkes nabolag. Jentene fikk låne bilen til Donald, for han så at de ikke hadde bil. Man går jo ikke noe sted i USA. Snilt av ham! 

"They see me rollin', they hatin'..."

Detaljert bilde av Julies nye hodeplagg! Frk. Refseth har stilt seg opp og venter spent på paraden! Vi fikk i alle fall med oss det, da, om det ikke ble fyrverkeri! Huff, altså. Neste gang skal jeg trippelsjekke det der med fyrverkeri og sånn, og få minst to andre personer til å se på nettsiden også! Elendig reiseleder, altså! MIkkes Soundsational Parade kom sannelig gjennom Main Street, og det var masse stas og glitter, kostymer og dans! 

Prinsesse Tiana var på plass! ...og Tingeling hadde sannelig rukket å bli med i paraden også (kan muligens forklares med at hun hadde skiftet utseende, men dog...)! Hun vinket til oss, og vi er overbevist om at vi er spesielle for henne! 

Det var sannelig en hestekarusell her også, gitt! Jeg skulle egentlig bli med på karusellen, men drev og åt på et kalkunlår da vi skulle gå på, så for å unngå kliss ble jeg stående og se på. Funker greit det også :) Jentene fant også sverdet i stenen, men ingen av dem var sterke nok til å trekke det ut, til tross for iherdige forsøk! 

Vi ble etter hvert litt sultne underveis! Enkelte ble mindre sultne underveis, og begynte muligens å leke med maten. Neida, hun nærmer seg ikke de 30 idetheletatt! 

Dagen i Disneyland ble avsluttet med en tur til i Space Mountain. Denne gangen hadde læremesteren rukket å instruere sine lærlinger først. Riktig bra ble det! 

Jeg tror Toril og Julie hadde en fin dag til tross for fyrverkeritabber og denslags! Jeg syntes det var en kjempefin dag, og koste meg masse! Avslutter innlegget med et bilde av oss tre som har kommet hjem og viser fram våre freshe hodeplagg! 
7 kommentarer

Marte

26.feb.2012 kl.10:41

Aaa looks like you had heaps of fun! :) PS. send me your address if you want mail from Aussie! :)

Ingrid Riddervold

26.feb.2012 kl.12:01

Tehe, jeg ler høyt :-D

Lene Mari

26.feb.2012 kl.20:34

Wow, så ut som en FANTASTISK dag =)

Astrid

26.feb.2012 kl.22:44

Så ut til å være en fin dag, tross fyrverkerifadesen. Men reiselederen må schjerpe seg til moder'n kommer, dette hadde ikke hun tålt.

Anne Cecilie

27.feb.2012 kl.09:17

Gleder meg masse til det er vår tur!!

Helene R

27.feb.2012 kl.19:43

Jeg gleder meg også, Anne Cecilie! Skal du ha sånne rosa Minni-ører, eller? ;-)

Anne Cecilie

28.feb.2012 kl.08:32

Jaa, hvis jeg ikke finner noen som er enda finere. :)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits