California Screamin'

På lørdagen tok vi med Toril og Julie på Six Flags som ligger litt nord for LA. Det er en gigantisk park full av berg-og dalbaner. Og ja, Ole, du kan bare glede deg! :)

Ahh...lyden av skrik i det fjerne...

Vi traff sannelig kjentfolk også! 

Vi spiste is på Ben & Jerry's. Attraksjonen i bakgrunnen, Superman, var stengt for dagen. Årsaken til at den var stengt er at de holder på å bygge en ny berg-og-dalbane på den: "Lex Luthor - Drop of doom". Den skal visst være ferdig i starten av sommeren. Kjipt at den var stengt, for den er på topp 3 av mine favoritter i alle fall! 

Traff jaggu enda fler kjentfolk, vettu! Aquaman og Wonder Woman dukket opp! Jeg sneik meg med på et bilde og poserte i bestemoraktig stil. Jeg føler meg gammel med disse ungdommene i hus. -Men jeg liker det!

Det ble også en del venting i løpet av dagen. Noen av attraksjonene er ekstremt populære, må vite. 

Her er "The Viper" i aksjon! Den var kjempegøy! 

"Goliath" sett undenifra! 

Mens vi venter på "Apocalypto"... Ventinga var verdt det, da. Apocalypto er min absolutte favoritt i parken! 

"Goliath" sett fra køa! Jeg og Julie tok denne, og den var knallbra! 

Slitne, men førnøyde jenter sammen med en raccoon ved navn Pål Elias. Toril vant ham mens jeg og Julie var oppe i Goliath. Et fint tilskudd til familien! 

Jeg er liksom litt på etterskudd med blogginga. Kanskje ikke så rart, siden det tar på å reise rundt å ha det gøy! Dere får bære med meg! I går var vi i Sea World i San Diego og så blant annet delfin- og spekkhoggershow! Mer om det ved en senere anledning! 

4 kommentarer

LineogBjarte

20.feb.2012 kl.19:56

Ah, jeg blir ikke lite misunnelig av å se bildene her da, dør innendig fordi jeg også vil være der med dere! Håper dere storkoser dere massemasse,og si hei til de andre fra meg :D

Lene Mari

20.feb.2012 kl.20:57

Det så gøy ut. Bitte litt misunnelig =)

Astrid S

20.feb.2012 kl.21:16

Bestemor Helene (Not) og de langbente jentene kose sæ sjer æ.

Spiser Toril eple, eller er det fotografens?

Du e flenk å blogge! Litt tidsdelay gjør itj nå. :-)

Fortsett å nyt livet!

Helene R

20.feb.2012 kl.21:57

Hehe, jeg føler meg ganske liten og feit sidenav disse to stankelbeinene ja! Men, men. Det er ikke så farlig. Det går over når de har dratt :-P

Toril spiser faktisk eple, ja. Det er omtrent det eneste hun spiser om dagen som ikke er sukkerbasert crap. Hehe. Men men, de er jo på ferie.

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits