Dag 2 - Balboa

Hei sann! Tenkte bare å sette stemningen med Katy Perrys California Gurls! Du kan velge om du vil se videoen eller bare bruke musikken som bakgrunnsteppe. Vi hørte den på radioen i bilen i dag, og jeg har hatt den på hjernen siden! Hoho! 

Vi tilbrakte gårsdagen på Newport Beach, nærmere bestemt Balboa. Det første vi gjorde da vi etter en stund hadde funnet en bra parkeringsplass, var å sjekke ut pariserhjulet i Balboa Fun Zone. 

Julie og Toril i lufta. Peace out!

Jeg tror det falt i smak. 

Jeg benyttet anledningen til å fotografere mine nye rosa sko! Nesten som Barbie-sko disse. De er av plast, og jeg aner ikke hvordan de er å gå med i lengden. Fikk gnagsår av å gå en km med de i går, så de er nok ikke av de beste. Men samma det, de kosta $15 eller noe på Forever 21. Toril har lagt seg til i sola med ei god bok, "Eragon" av Christopher Paolini. Masse drager og greier. Bra saker! Mens vi lå der og daffa, så vi plutselig to delfiner som dreiv og duvet i vannkanten veldig nære stranda. Stilige dyr, altså!

Etter hvert ble det også bading! Julie og Toril løp i det (etter 20 min dveling i fjæra). 

De kom seg faktisk helt uti også! Imponerende! Det er ikke ekstremt høy temperatur i vannet for tiden. Selv om vi er i California er vi fortsatt bare i februar.

 

En nydelig dag, var det!

Hvem har vært her, mon tro? 

Julie har vanskelig for å sitte i ro, og gårsdagen var intet untak. Rene akrobaten, denne frøkna! 

Jeg klarte også å snike meg inn på et par bilder! Vanskelig å la være når det er hoppebilder...hehe. 

Vel hjemme igjen fikk vi en framsyning av nyinnkjøpte klær. Siden vi ikke har noen sofa lenger (den er en seng for tiden), ble det slumber party i senga til Julie og Toril i stedet. 

Og så koste vi oss med cake pops og kaffe fra Starbuck's. Ok, de ser kanskje bedre ut enn de smaker. Ikke at de er ille på smaken sånn sett, men ja, jeg innrømmer det. -Jeg kjøpte dem fordi de var fine å se på! Det ligger i min natur.

I dag har vi vært på Six Flags og fått vår årlige dose adrenalin. Det var gøy! Mer om det kommer i morgen, for nå skal vi sove! Natta! :) 

2 kommentarer

Hylja

19.feb.2012 kl.11:57

Herlighet, det der så bare ekstremt deilig ut!! Og skoene var supersøte. Nå sitter jeg egentlig og bare lurer på om vi var ekstremt uheldige med været i California i fjor sommer, for jeg holdt på å fryse av meg tærne da jeg vadet uti vannet. :P

tante tiller

19.feb.2012 kl.15:21

Ser ut som de har det topp jentene ja:) En opplevelse for livet for en skatvaling og medaling. he he

Bra du e så flink å blogge Helene. Artig å få være med på turen:)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits