Søskenbarn På Besøk i California!

I går var jeg på LAX og plukket opp to søte damer, nemlig mine kusiner Julie og Toril! Hurra! De skal være her i ti dager, og vi skal rundt om kring og gjøre typiske Hollywood-ting og sånn! Det blir stas. Noe av det første vi gjorde da vi kom tilbake til huset, var å dra ut igjen på butikken for å kjøpt livsnødvendig og erkeamerikansk mat, og så dro vi tilbake og ordnet oss kveldsmat. 

Toril har fått Lucky Charms og Nutella, og er fornøyd med livet! Hun fortalte at det å spise Lucky Charms i USA er en livslang drøm som endelig har gått i oppfyllelse! Hver sin lyst! 

Det ser da næringsrikt og godt ut, dette? 

Babsene var fin i formen etter flyturen, og kanskje en smule overtrøtte? Hehe. 

Toril bekka! Hehe. 

Jau, de kom seg nå til sengs til slutt. Riktig søte var de også oppi sovesofaen. De påstod at sovesofaen vår var deilig å sove i, så det lover jo godt for dere andre som skal komme. 

I dag koste vi oss med god frokost og kaffe og kakao og diverse gode greier før Karl Yngve omsider fikk kavet seg på jobb. Deretter planla vi litt framover. Blant annet blir det Six Flags på lørdagen og Sea World i San Diego på søndagen! Disneyland tar vi til uka, når det er mindre folk der. Og så skal vi se Hollywood walk of fame, Hollywood-skiltet, Griffith Observatory, Santa Monica og Venice Beach, og selvsagt Little Tokyo, en Japansk bydel i LA. Sistnevnte sier seg selv. Jeg får for tiden innføring i Koreansk popmusikk, og har lært at Koreanske boyband kan ha så mange som 13 medlemmer, og minst én i gruppa må til enhver tid ha blondt hår. Man lærer noe hver dag. 

Etter joggeturen dro vi til IKEA av alle plasser, fordi vi trengte ei dyne. Funka greit, det. Fant brukandes dyne til $14, så vi tok like godt to. Deretter gikk utflukten til Irvine Spectrum Center, et av de store kjøpesentrene her i området. 

Toril hadde ønske om å finne en Hot Topic butikk, og det fant vi sannelig på Irvine Spectrum! Her er et utvalg av fargerike korsetter på en hel vegg. Nå ser denne butikken litt tvilsom ut fra dette bildet, men de hadde også veldig mye kule musikkrelaterte ting og klesplagg. Toril var i himmelen! Julie fant også en del bra saker. 

Jentene poserer med posene sine. Toril sin er litt større enn Julie sin. Ethvert shoppingsenter med respekt for seg selv bør forresten ha minst én hestekarusell! 

Hest og sibirtiger var blant de tingene man kunne ri på karusellen.

På Spectrum var det jul ennå. -Eller, palmene hadde fine juletrelys i alle fall! 

Vi kjøpte oss is, eller frozen Youghurt, som det heter her! Smaker akkurat som softis, spør du meg! Og, ja, etthvert shoppingsenter med respek for seg selv må selvsagt også ha et pariserjul! Gleder meg til de får det på City Syd!

Om nom nom, godt med is! 

Ja, jeg var der jeg også. Måtte vise dem bordskikk, vet dere. Jeg fikk forøvrig tak i et par nydelige rosa sko med sløyfe på! Gidder ikke å ta bilde av de nå, men dere skal få se ved en senere anledning - enten dere vil eller ikke! Mohaha! Jah. 

Følg med for nye eventyr med the Hesselbergs i morra! Da skal vi på stranda! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits