Syprosjekt: Duk!

Dette syprosjektet er altså KJEMPEinteressant! Eller nei. Men det er i alle fall et syprosjekt! På bildet over ser dere bordet i 26 Gabrielino Drive som det stod i hele høst. Jeg ble etter hvert litt lei av den kalde treoverflata, og på en IKEA-tur ble det innkjøp av stoff! Hurra! 

Stilig stoff, ja? Minner meg litt om krusedullene i tegningene fra barneboka om sjøormen Ruffen! Vel, den stakkars stoffbiten lå på bordet et par uker uten at jeg gjorde noe med den. Men så fant jeg meg ei billig brukt Kenmore symaskin på Craig's list, og da ble det fart på sakene! Pene kanter kommer på plass! Det skal sies at symaskina kanskje ikke er av de kraftigste, men det er nok ikke ofte jeg skal sy triple lag med kraftig stoff heller. Det går nok fint den lille stunden jeg og maskinen skal være sammen før jeg selger den igjen. Ferdig! Det ble litt koseligere med ny duk, ikke sant? 

Nå skal jeg ut og sole meg litt. Været i Irvine er alldeles nydelig i dag! Må utnytte det i dag, for i morgen er jeg inne på fysioklinikken hele dagen igjen. Måtte bare gni det inn. Moah-ha-ha! 

7 kommentarer

Lene Mari

09.feb.2012 kl.21:42

Kult! JA, det ble kjempefint =) Me like =)

Ingrid Riddervold

10.feb.2012 kl.01:26

woah, kult ruffenaktig mønster ja!

Ingeborg

10.feb.2012 kl.07:50

Ruffen it is! :)

Maria

10.feb.2012 kl.09:28

Det var mye finere med duk på bordet, synes jeg! Og stoffet var knallfin! Minner meg om påfugler og deres nydelige fjær... Jeg må også si at jeg var litt overasket over at dere har flis på gulvet men så fant jeg ut at du bor i California! Spennende! :) Håper at været er fortsatt fin der! Her i Nord Trøndelag er det kuldegrader igjen...

dandilion

12.feb.2012 kl.20:27

Flott duk! Hva er det grønne og hvite som står på bordet? Stilig er det i hvert fall :)

Astrid S

12.feb.2012 kl.21:15

Ruffen...ja sannelig det har du rætt i.

Hærlig duk! :-)

weddingbee

12.feb.2012 kl.21:26

stilig duk! Merker jeg begynner å glede meg til det å være gift, bo sammen med sjæ'sten og skape vårt eget hjem =D

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits