Sy eller ikke sy...that is the question!

Hei sann folkens! Jeg kan med glede annonsere at jeg har kjøpt meg ei symaskin! Yay! Fant den på Craigs list, som er det amerikanske Finn.no. Den kosta meg $50 og duger nok fint til sitt formål i et halvår. Så til dagens spørsmål. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om dette selv, så da trenger jeg din mening! 

Jeg har denne kjolen med herlig swingskjørt med lommer i vakkert maritimt mønster. Den er kjøpt på H&M i Trondheim. Jeg er forøvrig ikke helt 100 % fornøyd med overdelen på kjolen. Føler meg ikke helt vel i den, da den føles litt "hengslete" på. Jeg lurer på om jeg ville brukt plagget mer hvis jeg klippet av overdelen og gjorde kjolen om til skjørt! Da kunne jeg matchet det med en fin ensfarget topp med båthals eller rund hals, evt en fin skjorte. Føler meg ikke helt vel i V-hals, synes folk med større brystparti kler det bedre. Er vel greit å se den på for å gjøre seg opp en mening? Ja, hun gale i speilet på soverommet har returnert! (Ser dere forresten hvor fint senga er redd opp for anledningen?)

Ser forsåvidt grei ut bak. Jau, bra med plass i overdelen. Glidelåsen er i sida, så det er ikke så lett å bare sy den inn heller. Dere ser sikkert av ansiktsutrykket hva sjøla mener om overdelen? 

Her ser dere kanskje hva jeg mener med "hengslete" overdel. Ser dere foldene som stikker opp over puppene? Veit at jeg kan sy sammen de to sidene i toppen for å unngå puppe-eksponering, men jeg tror kanskje ikke jeg vil like toppen ekstremt mye bedre av den grunn? 

Hva tror du? Kjole eller skjørt? 

10 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

06.feb.2012 kl.22:45

Tja, om du vil bruke den mer om du syr den om til skjørt er det jo bare gjøre det.

Så slipper den støve ned. :)

Toppen kan du jo sy om til veske, eller hårbånd. Kan jo bli et kult antrekk :D

Ingrid Riddervold

07.feb.2012 kl.11:10

Er vel ganske tydelig at du burde kaste deg ut i det ;-)

Sikkert bare å klippe av et stykke oppå der og brette ned toppen til ei linning - men du må sikkert gjøre noe med glidelåsen? hmmm. Lykke til! :-D

Heidi Rendal

07.feb.2012 kl.13:58

Klipp klipp!

Kristin

07.feb.2012 kl.21:53

Skjørt er tingen!

Dybvig

08.feb.2012 kl.15:09

Tror den hadde blitt superfin hvis du hadde sydd den om:)

Som svar på spm du stilte på bloggen min tidligere ang de skoene. de er desverre ikke mine, fant bare et tilfeldig bilde av de på nettet og jeg ble forelsket med en gang. Men finner ikke ut hvem som eier de og hvor de er fra:( Måtte bare bruke de som header!

Anne

08.feb.2012 kl.22:50

Do it :)

Helene R

09.feb.2012 kl.20:51

Takk for fin og ikke minst enstemmig respons, jenter! Jeg har sprettet opp sømmene og delt kjolen i to, så nå er det ingen vei tilbake. Eller, jo jeg kan jo sy den sammen igjen da, men hvem gidder vel det? Hehe.

Astrid S

12.feb.2012 kl.21:21

Kjole!

Neida...kødda bare. Skjørt blir råbra! :-)

Helene R

13.feb.2012 kl.02:32

Haha! Tøysejenta! :-P

Line

15.feb.2012 kl.15:00

Sier som Heidi, klipp klipp :)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits