Ticket to ride, trivsel og en katt med personlighet!

Det var en stjerneklar kveld i januar da jeg, Karl Yngve og Heidi satte oss på sparken og suste nedover Bøckmanns vei i Trondheim på spark. Vi lo så vi gråt på veien ned, for det var så artig! ....eller vent, kanskje det bare var meg? Uansett: Her kommer nok et innlegg om koselige aktiviteter fra juleferien. Jeg tror faktisk dette foregikk på samme dag som det forrige Trondheims-innleggget mitt. Ingrid inviterte på spillkveld og godis før Heidi skulle oppover til Nordens Paris igjen. En annen personlighet vi var sammen med var Isa, Ingrids herlige katt. Jeg hadde en smule katteabstindens, så det passet alldeles utmerket å henge litt med henne. 

Heidi lader opp til brettspill med kake og snacks! 

Den omtalte kattefrøkenen poserer for fotograten i meget kjent positur.  Har dere sett den japanske Youtube-katten Maru? Jeg synes Isa minner litt om han. Hehe. Samme fascinasjon for å sitte oppå eller inni ting! Men de fleste katter har vel en trang til å stappe seg selv inn i rom som egentlig er for trange. God underholdning er det i alle fall! 

Vi er i gang med spillet! Heidi funderer på hvor hun skal sette togene sine. 

Tog kan brukes til så mangt! 

Karl Yngve prøver å kose med Isa. Isa ser febrilsk etter en utvei. Merkelig at Karl Yngve ikke har lært noe av å observere meg sammen med katter. Jeg har en tendens til å ikke la de stakkars dyrene være i fred, og de stikker følgelig av relativt kjapt. Katter er selvstendige dyr som helst skal hoppe opp på fanget selv, ikke bli løftet opp!  Det er ikke rart at Sinus er så sky som han er etter å ha blitt tvangskoset på relativt ofte etter at han flyttet inn hos oss. En dag lærer sikkert jeg også. Vel, han kommer jo og legger seg sidenav oss i sofaen også, så det kan jo ikke være så ille, tross alt! Hehe. Gleder meg til å kjøre ned til Hanne og Lars i Volda og hente ham igjen når vi er tilbake i Fedrelandet! 

Men Heidi sitt fang var helt ok! Heidi trodde ikke sine egne øyne da Isa plutselig satt på fanget hennes.

Satt der en god stund også, faktisk! Hehe. Må være der det skjer, vet du! 

Det var alt i alt en veldig koselig kveld. Ticket To Ride er kjempeartig. Vi prøvde en ny versjon denne gangen, nemlig Asia. Den var ikke så verst den, altså! Men jeg tror USA er min favoritt fortsatt. Jeg husker forresten ikke hvem som vant! Det var sikkert Karl Yngve. Han tar spill svært alvorlig. Jeg gleder meg til neste spillkveld! Det er riktig nok en stund til, men læll. 

Har du spillt Ticket To Ride? Hva synes du? 

 

5 kommentarer

Tove

04.feb.2012 kl.10:16

nydelige pusen

Hylja

04.feb.2012 kl.10:41

Jeg føler meg alltid så dum når jeg ser en katt: "ÅH SHÅ FIIIIN!!"

Når jeg en dag får meg hus, skal jeg ha en sibirkatt. Hurraaa!!

Ticket To Ride høres ut som noe jeg kunne ha likt. :-3

Ingrid Riddervold

05.feb.2012 kl.20:57

Svært så alvorlige vi ser ut, trass en veldig fnisete aften ;-) Jeg tror det var KY som vant. Men husker du noe av Cluedo da? Duppelene ;-)

Helene R

05.feb.2012 kl.22:01

Ja, stemmer det! Det demrer, vi spilte jo Cluedo etterpå! Jeg skylder på jetlag'en! Hehe, godt og vel to uker etter at vi kom til Norge dette, så det stemmer vel det? :-P

Line

15.feb.2012 kl.15:06

Vi har ticket to tide: Tyskland :) den digger jeg!

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits