Nyttårsaften 2011!

Nyttårsaften 2011 startet med middag hos Ingrid og Hans Petter, og det var kjempekoselig! Masse god mat hadde vi og! Alle hadde tatt meg seg en matrett, og alt var kjempegodt! Nam! 

Ingrid og Hans Petter har så koselig hus, og nå var det ekstra koselig med juletre. 

Da vi kom var det dekket til fest med stearinlys og servietter i forskellige farger. I like! 

Julekaninen var også tent! (Høhø!) 

 Etter hvert ble huset fullt av kvalitetsfolk og trivselen fortsatte å stige! 

Litt utpå kvelden dro jeg og Karl Yngve opp til Kristin og James på Ugla, og fortsatte festen der. Kristin var rimelig klar for raketter, og hadde tatt fram sikkerhetsutstyret! Hehe, ganske søt! 

Det er artig med stjerneskudd! Jeg er ikke helt der at jeg klarer å planlegge og gjennomføre skriving av det nye årstallet i lufta, men sirkler er vel kult det også? 

Sigrid trollbinder sitt publikum ;)Tre søte snupper det var godt å se igjen! Linda og Anne Cecilie kommer på besøk i LA i mai, og det blir stas. Silje stikker straks til Svalbard for å kose med steiner og henge med isbjørn et halvår. Høres faktisk ganske stas ut!

Hva gjorde du på nyttårsaften? 

2 kommentarer

missM

12.jan.2012 kl.12:32

Ååååå, dette så jo bare superkos ut! Det med tall i sterneskudd er egentlig bare like greit å droppe. Mine venner er så dritt lei av meg og maset mitt på nyttåraften med bildetaking og formasjonsmas. Jeg tror faktisk de hater meg litt inni det nye året.... ;)

Så koselig det er hjemme hos Ingrid (Riddervold regner jeg med???) En stil som jeg elsker :D

Helene R

12.jan.2012 kl.18:07

Hehe, det var nok dine bilder jeg siktet til med stjerneskuddene ja! Stilig, altså! Skjønner ikke hvordan du får det til. Men øving gjør vel mester! Kanskje jeg bør øve en gang det ikke er nyttårsaften sånn at folk slipper å bli forstyrret i champagne-drikkinga si! Man får sikkert kjøpt stjerneskudd utenom nyttårssesongen også? Satser på det. Ja, det er nok Ingrid Riddervold det er snakk om. De har så koselig hus, altså! :)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits