Syprosjekt: Ny Lengde På Rosa Skjørt

I sommer, før jeg reiste til USA, kjøpte jeg dette stilige skjørtet på Etter Min Morfar i Trondheim. Det passet helt perfekt, og jeg kjøpte det sporenstreks! Det eneste jeg ikke var helt hundre prosent fornøyd med var lengden på skjørtet. Det er i tea length, altså til midt på leggen. Jeg er ikke egentlig så glad i denne lengden på skjørt, for jeg har relativt korte bein, og føler at de blir enda kortere med den lengden. Dermed sydde jeg det opp. Under er min søster Heidi prøvekanin mens jeg målte opp. Bildene av Heidi er altså "Før-bilder". 

Heidi målte både det ene og det andre. Hehe. 

Sånn ble lengden på skjørtet til slutt, etter et lykkelig gjensyn med symaskina som har vært på loftet i huset vårt i Trondheim hele høsten! Her er skjørtet avbildet med hvit petticoat fra nettbutikken Sterling and Pearls, og skjørtelengden ble perfekt! :) Hva synes du? Ble det bedre, eller likte du det bedre som det var før? 

Stikkord:

5 kommentarer

Hylja

03.jan.2012 kl.18:06

PERFEKSJON! :D

sv: Jeg er nødt til å endre posisjonen på hendene hans -_-

Tori Higurashi

03.jan.2012 kl.19:43

Det ble kjempe kult! :D

Kristin

03.jan.2012 kl.21:33

Nice!

Ingrid Riddervold

04.jan.2012 kl.00:30

Best ETTER :-D

Håkon

04.jan.2012 kl.19:28

Heidi så annerledes ut på 'etter' bildene.

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits