Fulbright Luncheon

Ok, dette skulle egentlig publiseres før jul, men så ble det visst nå i stedet. Jeg hadde glemt at dette lå lagret uferdig. I desember var vi på Fulbright-luncheon hos Ann Kerr, som er ansvalig for sosiale happenings i Fulbright SoCal. Hun hadde lunsjen hjemme hos seg selv. Huset hennes liggger øverst på en bakketopp i et ekstremt fancy nabolag i LA, og maken til utsikt har jeg aldri sett! (I alle fall ikke fra et bolighus!) 

Lusjen ble arrangert sånn at alle skulle ta med seg en julerett fra hjemlandet sitt. Jeg bakte lussekatter og tok med. Silje, ei norsk jente som bor i San Diego,  tok faktisk bryet med å lage risengrynsgrøt! Ikke verst, altså! God var den også! Fri bar var det og! Her koser KY seg med en øl. Legg merke til det ekstremt søte mini-bassenget bak han! 

Dette var den siste Fulbright-eventen for våre islandske venner Agla og Bergur. De flyttet hjem like før jul, og det synes vi er trist! De er ordentlige kvalitetsfolk! Heldigvis er det bare et par timer mellom Trondheim og Reykjavik, så vi får nok sett dem igjen om ikke så alt for lenge! Karl Yngve har jo ikke vært på Island en gang, så han MÅ bli med. Jeg er litt Island-frelst, som dere kanskje skjønner. 

Utsikten fra Ann Kerr's hus er bare helt nydelig! Vi reiste fra Irvine sammen med Annamaria og Daniel. Koselig reisefølge! Det ble så vi dro en tur til UCLA og så litt på arkitekturen og kjøpte oss litt kaffe etter lunsjen. Det var også koselig, om enn litt kaldt. Og UCLA er et stilig universitet, for ikke å snakke om digert! Jeg tok dessverre ingen bilder derifra, men kanskje det blir senere. Vi får se. 

På gjensyn! 

 

Én kommentar

Hylja

27.jan.2012 kl.00:17

Oh my godness! Der skal jeg bo når jeg blir rik!

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits