Sightseeing i Seattle - Siste Del!

På dag 3, altså lørdag, dro vi inn til Downtown Seattle, og møtte Greta, Carl og deres sønner Jack og Van. Vi ble en ganske stor gjeng etter hvert. 

Første stopp var tyggegummiveggen, en relativt stilig, men også ganske hæslig attraksjon. De har passet på å slenge på tyggis med farger, i alle fall! Lekkert! 

Turen gikk videre til Public Market. På bildet over ser vi øverst fra venstre: Karl, Erik, Greta, Van og Cindy. Foran fra venstre er jeg, Jack, Lars og Berit. Carl tok bildet. 

Bugnende fruktdisker! 

En dyktig sangerinne utenfor den originale Starbuck's kaféen. Køa stod langt utenfor døra, så vi droppa glatt å kjøpe noe kaffe der inne. 

 En del av en bordplate på en av de andre Starbuck's-kaféene. Stilig inskripsjon, eller hva? 

Inne på Public market. 

Der var det honning av ulike varianter. Se de søte bjørnekrukkene da! Cindy kjøpte en honningkrukke til oss, og den var kjempegod! 

Jack og Lars prøver et håndlaget kaleidoskop på markedet. Stilig, altså! 

Etter en kjapp øl-stopp på en meksikansk restaurant gikk turen videre til havna og The Olde Cutriosity Shop. 

Der inne hadde de blant annet en ekte mumie og en gjeng med lopper ikledd ekstremt små klesplagg, blant annet en brudekjole. FIffig! 

Ferden gikk videre mot Chinatown. På veien traff vi disse trærne, som hadde kledd på seg for vinteren. De frøs sikkert. 

På veien fant vi også denne bilen med Star Wars Rebel Alliance merke på. Ahh...godt å vite at det er fornuftige mennesker i Seattle også. Sannelig fant vi litt øl også! Ikke verst. Godt å ha et vannhull på den "lange" veien opp til Chinatown! 

Karl fant en liten drage! Han har jo en forkjærlighet for små drager, så det var jo fint. 

I Chinatown spiste vi middag på en av Carls favorittrestauranter, Tai Tung! Det var fantastisk god mat der, og det var ekstra artig at Carl pratet litt Mandarin med servitørene! Han har faktisk bodd i Kina og undervist skolebarn i Engelsk. Han snakket mandarin flytende før, men mente selv han hadde blitt litt rusten på det. Jeg syntes uansett det hørtes kult ut! 

Etter den deilige middagen sa vi hadet til Cindy, Erik og Berit, og ble med resten av gjengen over til Bremerton hvor Greta og familien bor. De hadde et veldig koselig hjem omkranset av høye grantrær. Da vi kom fram fikk vi smake kjempegod is fra Carls utvalg. Han jobber i melkebransjen, og hadde dermed tilgang til et stort sortement av is-smaker. Jeg tror favoritten min må være jordbærsorbet med basilikum, evt grillet kokos. Nam! 

Dessverre tok jeg ikke noen bilder mens vi var der, men vi sov hos dem i to netter. På søndag koste vi oss og slappet av hjemme hos Carl og Greta. De tok oss med til CostCow for første gang her i USA, og det var jo artig! Senere på dagen fikk vi deilig middag, og på kvelden så vi film med Greta, Carl og guttene: Terminator 2. Stas! Det ble også en del kosing med kattene deres, Juno og Morpheus, som var svært vennligsinnede, og kosete. Det var godt å få litt kattetid igjen! Jeg savner Sinus en god del, så da er det fint med en kattesubstitutt! Hehe.

På mandagen tok Greta oss over dammen igjen og inn til Seattle. Vi kjørte ut til Cindys hus for å hente noen av tingene våre og tok samtidig en kaffekopp der. Veldig koselig! 

Greta tok oss med videre på en kjempegid Sushirestaurant, hvor vi også møtte Kjell igjen. 

Maten var kjempegod, til og med Karl Yngve syntes det. Hans første sushi-opplevelse var visstnok ikke helt bra, for å si det sånn! Deretter ville Karl gjerne ha dessert, så vi dro på Cheesecake Factory og kjøpte oss ostekake. Jeg var mett en hel uke etterpå, for å si det sånn! Haha! Deretter ble det en flytur hjem igjen til California og Irvine. 

Vi hadde alt i alt en kjempefin tur til Seattle, takket være alle de fantastiske folkene vi var så hedige å møte! vi likte dem kjempegodt, alle sammen, og det frister til gjentakelse! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits