Thanksgiving i Seattle

Ja, her kommer litt om turen vår til Seattle. Vi dro oppover med Alaska Airlines onsdag ettermiddag. Vi hadde litt dagslys den første delen av flyturen, og jeg måtte fotografere fjellene vi fløy over. Sinnsykt, altså! 

Da vi var fremme på flyplassen i Seattle kom Erik, søskenbarnet til Signe Berit (Karl Yngves mamma) og hentet oss. Vi tilbringte natten der, før det bars ut på nye eventyr på torsdagen. Torsdagen startet med koselig frokost hjemme hos Erik, kona Cindy og barna Berit og Lars. Vi fikk egg, bacon og vafler. Mmm! Deretter gikk turen til Snoqualmie Falls, en diger foss. Den var ganske så imponerende, siden vannstanden var høyere enn vanlig pga mye nedbør. 

Snowqaulmie falls. 

Det var litt kaldt der! 

Og da var det godt å komme inn i peisvarmen hos Betty og Einar. Einar er Signe Berits onkel som flyttet fra Godø utenfor Ålesund til Seattle i sin ungdom for å studere. 

Nydelig dekket spisebord. 

Karl Yngve og Kjell i diskusjon. 

Etter hvert ble maten servert, og folket satte seg til bords. Vi fikk masse god mat, blant annet den obligatoriske kalkunen, og en rett med søtpoteter som var veldig god. Har aldri smakt søtpoteter før, så det var nytt og spennende. De var, som navnet sier, veldig søte, men gode. 

En litt ufokusert tallerken der, altså. Vi koste oss masse utover kvelden, med koselig prat og amerikanske paier av ulike sorter. Veldig godt, alt sammen. Den kvelden lå vi over hos Einar og Betty. Veldig koselige folk, altså!Morgenstemning utenfor hos Einar og Betty. Vi våknet opp til solskinn og finvær, stikk i strid med værmeldingen. Herlig! Betty ordnet med kjempegod frokost til oss, med egg, bacon og toast. Etter det ble vi hentet av Erik og Lars, og sammen med Kjell dro vi inn til byen for å dra på sightseeing. Der møtte vi Cindy også, som hadde vært og levert Berit til øving. Berit skulle danse i Tchaikovskis "Nøtteknekkeren" i byen, som hadde premiere samme kveld. 

Følg med, eventyret i Seattle fortsetter i neste blogginnlegg!

Én kommentar

Hylja

02.des.2011 kl.20:13

Gurimalla, så koselig!!! Jeg savner slekta i Portland. o.O

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits