Dagstur til San Diego, Del 2

Etter å ha vært på Salk institute kjørte vi videre til bydelen La Jolla i San Diego, og til restauranten/fiskemarkedet El Pescador Fish Market. Annamaria hadde fått et tips om at dette var plassen å spise lunsj. Og det hadde hun rett i! Jeg bestilte meg en lakseburger, og den smakte alldeles fortreffelig! 

Nam nam! 

Vi gikk en tur i området etter å ha spist, og vi så mange sjarmerende steder, blant annet denne danseskolen. Ooh La La! Jeg hadde meldt meg på meg en gang hvis jeg hadde bodd i San Diego, bare for å kunne gå inn den døra. 

Vi kjørte videre, og Downtown i San Diego kom stadig nærmere. 

Vi stoppet i den sjarmerende bydelen Little Italy. Vi hadde jo med oss en Italiener, så det var ekstra stas for henne. 

Det så ganske italiensk ut der, altså! 

En eller annen italiensk-amerikaner som sikkert hadde gjort en eller annen heltedåd, hadde fått sin egen plakat. 

Vi fant en koselig kafé etter hvert, og Karl Yngve fant seg is. Se, som han koser seg! 

Her fikk vi faktisk servert kaffen vår i ordentlige kopper, og det er det virkelig ikke ofte jeg ser her i USA. Alle kafeer jeg har vært på hittil har gitt oss kaffe i pappkopper. De reklamerer for sin fantastiske kaffe fra alle verdenshjørner, og så serverer de den i pappkopper?!? Det smaker mye bedre fra porselen, altså! Ingen tvil. Vi fire Europerne koste oss i alle fall godt på denne kaféen i Little Italy hvor vi faktisk følte oss litt som hjemme. Sikkert pga porselenet, eller hva? 

Annamaria spanderer delikatesser fra hjemlandet. 

Vi spaserte litt rundt i Little Italy, og der så vi denne. Pimp my boble, anyone? 

Etterpå kjørte vi videre gjennom San Diego by, bare for å ha sett den. Mange imponerende skyskrapere her også, altså. 
Etter hvert kom vi fram til UCSD, og fikk deilig middag, som toppet seg med denne desserten: Mangosorbet med jordbær. Mmh! Vi var rimelig stappa da vi kom hjem, siden vi hadde spist omtrent hele dagen. Hehe, jaja, kanskje vi har lært til neste gang?

Koselige folk var det der også. Vi var intet mindre enn syv nordmenn på denne tilstelningen. Jeg og Karl Yngve har vært de eneste på de to forrige Fullbright-tilstelningen. Her er Karl Yngve, Birgit fra Tyskland, Silje fra Norge og Pierre fra Frankrike. Trivsel! 

Alt i alt var dette en veldig koselig dag! Og San Diego må definitivt besøkes igjen! :)

2 kommentarer

Tove

15.nov.2011 kl.19:08

Flotte bilder.

Line

15.nov.2011 kl.22:34

Karl Yngve har fått fregner :D

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits