November Rain

Det sluttet ikke å regne i dag. I går var det knallsol og jeg lå og stekte ved bassenget, i dag er det trøndervær. Jeg har liksom aldri skjønt poenget med sangtittelen "November Rain" av Guns'n Roses. Sett fra en trønders synspunkt: Hva er det som gjør Novemberregnet så annerledes enn Septemberregnet eller Desemberregnet? Nyttårsregnet? Eller Juliregnet for den del? Vel, ikke vet jeg. Men det er November, og det regner i Californa. Det er den tredje dagen med regn siden vi flytta hit, så det er vel sikkert litt ekstra stas når det regner for en gangs skyld her. Ikke vet jeg!

Jeg hadde faktisk ikke sett videoen til denne gromlåten før jeg leita den opp på Youtube i dag. Men den viste seg å være en 90-talls vintage skatt, forsåvidt ikke uventet av Mr. Rose & Co, men dog. Kos dere med deilige hårfrisyrer, klær, for ikke å snakke om videoens brå vending mot slutten! 

Hørte du på Guns'n roses i Ungdomstida? Hvilken låt er din favoritt? 

Én kommentar

Tove

05.nov.2011 kl.08:00

viste ikke at det fantes en som hadde denne tittelen engang jeg. Høres ut som om du nyter noen flotte dager uansett.

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits