Livet i Irvine...Del 2

Da har det vært helg igjen, og vi har kost oss, som vanlig. Vi har vært ekstremt late, men vi har fått med oss fredagspils med en internasjonal gjeng på studentpuben Anthill på fredag. Navnet Anthill kan oversettes til"Maurtua". Alt har maurrelaterte navn her, da maskoten til universitetet er en maursluker eller anteater. Gøy! Gjengen vi traff på fredag informerte oss om en vinkveld på lørdag, så da ble det så vi kom oss av gårde på det. Det var i nabolaget i et av boligområdene for studenter. Vi skulle altså kle oss litt stilig, herrer i dress og damer i kjole, og vi skulle ha med oss en flaske vin. Da vi kom fram satte vi fra oss vinen på bordet sammen med alle de andre vinflaskene, sånn at alle kunne smake av hverandres vin. Egentlig litt merkelig, da det hele nesten ble mindre classy av det. Det ble jo egentlig bare rot, og diverse viner av ymse kvalitet. Oppfordring til rølp, tolket jeg det som! Vel, uansett: Vi møtte en del hyggelige folk, blant annet et kjærestepar fra Minnesota som vi hang en del sammen med. Glemte selvsagt å få kontaktifoen deres, men det kommer vel flere anledninger. KY ble stående og prate en del med en ekte Kalifornisk surfer, med solbleket halvlagt hår og en forkjærlighet for cannabis. Trivelig fyr! Ellers var det diskotek og fruen fikk danset litt. Det var stas! Klokka halv tolv på kvelden var festen slutt. Da ble lyset skrudd på og musikken skrudd av, i beste onsdagsklubb-på-barneskolen stil. Haha! Men det er visst sånn kulturen er her. Folk ringer til politiet og klager på bråk heller enn å si fra direkte til dem det gjelder. Vel, vi var advart på forhånd, men artig å oppleve at det faktisk var sant! 

I dag har vi kost oss med hjemmelagede burgere og daffing i sofakroken, som seg hør og bør på en søndag. Vi har ordentlig dilla på Game Of Thrones for tida, som noen kanskje har skjønt. Vi endte i alle fall opp med å se de første par episodene av TV-serien på nytt. Det er litt artigere når man faktisk har lest boka, for da fanger man lettere opp detaljer i filmatiseringen også. I helga har det regnet ganske mye, faktisk både på fredag og i dag, så det har ikke vært så vanskelig å finne unnskyldninger for å bli hjemme i sofaen! 

Så til noe annet: Jeg har noen bilder fra nærområdet som jeg vil vise dere. Vi har jo allerede fått beskjed om tre runder med besøk allerede! Mine kusiner Julie og Toril kommer i februar, vår gode venn Ole kommer rundt påsketider og mine søte snupper Linda og Anne Cecilie kommer i slutten av mai! Hurra! Så her kommer noen bilder av ting vi kan gjøre i nærområdet, altså som vi faktisk kan gå til. 

Vi kan spise brunsj på Britta's café. De har fantastisk god mat, men det er litt dyrt til å være USA. 

Britta's har nydelig omelett, men eggesandwitchen deres er aller best! Mmmmh! 

Pønta på bordet har de også! 

Vi kan gå på Peet's Cofee Shop, som har nyydelig kaffe! Den serveres riktig nok i pappbeger, men dog. Smaker upåklagelig. 

Vi kan handle godteri på Sweet Tooth! 

Sånn ser det ut inne! 

I tillegg til denne disken full av fristende konfektsjokolade har de også lakrispinner. Ikke så verst på smaken de heller, men de slår ikke Trader Joe's uansett. KY synes faktisk det da, men...

Og her er en liten godbit til Toril: Tokyo Lifestyle! 

Her finner du diverse kostymer og småting. Litt bortafor denne butikken er det også en butikk med tegneserier av ymse sort, blant annet manga. Ikke verst, dette? 

Et lite bilde fra Trader Joe's (matbutikken). Jeg har lagt merke til at folk har sett julebrus og diverse juleeffekter i butikkene hjemme. Vel, vi har det her og! 

 

Til slutt: KY på sykkelen sin. Se, så fin :)

Hva har du gjort i helga? 

Stikkord:

5 kommentarer

RagnaRock

07.nov.2011 kl.09:21

Jeg savner California.....

Tove

07.nov.2011 kl.09:33

Ser ut som dere har et godt liv der ja. Tusen takk for at du ville dele disse flottebildene med oss.

Tori Higurashi

07.nov.2011 kl.15:51

Tokyo lifestyle så sinsykt kul ut*hoppeoppogned* Dit skal man c:<

Line & Bjarte

07.nov.2011 kl.19:07

OPPI BRITTAS ..... KOM SKAL VI TITTA :)

Helene R

07.nov.2011 kl.20:02

Hahaha, Line! Fliremæhjæææl! Dagens gullkorn ;)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits