Første Tur Til Disneyland!

 På onsdag var vi i Disneyland for første gang i vårt liv! Hurra! Jeg hadde digre forventninger til denne turen, siden det er en av mine barndomsdrømmer som går i oppfyllelse! Jeg husker da vi satt som småjenter oppe på Bestas loft og så Disneyfilmer på VHS (Besta har en gigantisk Disneyfilmsamling). På mange av filmene var det reklame for det på den tiden nyopprettede Dinseyland Paris. Vi satt og drømte oss bort i eventyrslott og fine prinsessekjoler. Men hvem har vel råd til å dra til Paris med små barn og så videre? Vel, nå har vi både råd og mulighet, for vi bor bare 25 min unna Disneyland California! Hurra! 

Dermed har vi gått til innkjøp av årspass, for vi må jo utnytte muligheten mens vi er her! På onsdagen var vi der sammen med to Disneyland-eksperter, nemlig Agla og Bergur. De viste oss alle de lure tingene man kan gjøre for å slippe å stå i lange køer og sånt! heldigvis var det lite folk der på onsdag også da. Vi hadde valgt en bra dag, etter råd fra Agla, selvsagt. Man må etter hva jeg har forstått, for all del unngå helg! Jeg ser den, da ;)

Noe av det første som møtte oss var dette skiltet: 

Herlig! 

Inne i parken traff vi Walt og Mikke! Trivelige folk, men kanskje litt stille og beskjedne? 

Det var hester der også! Hurra! 

Meg og Karl Yngve foran slottet! Jeg hadde forventet et større slott, egentlig. Det er sikkert fordi jeg har sett så masse på reklamefilmene fra Disneyland Paris! Agla og Bergur har selvsagt vært der også, og kunne fortelle at joda, slottet der er faktisk større! Men jeg likte slottet her også! Det er jo tross alt rosa, og lyser om kvelden! Det er ikke verst, altså! Oi, så mange utropstegn jeg skriver! 

Søteste Agla og Bergur foran slottet! 

Vi dro til Tomorrowland og fikk treffe Buzz Lightyear, R2-D2 og C3PO! Det var stas! 

Og så tok vi en tur i Space Mountain! Det var stas! :D

Og så møtte vi en gammel kompis av meg, nemlig Jack Skellington! Bra fyr det, altså! Det er jo Halloween på mandag også, så det kunne ikke passet bedre! Jeg må advare om at jeg muligens poster visse musikalnummer signert Danny Elfmann da. 

Bø! Denne stilige hjuldamperen heter Mark Twain, og det så veldig koselig ut å være på båttur i solskinnet. Kanskje vi må prøve det neste gang! :D

Dette var akkurat min kopp te! Fikk dessverre ikke prøvd de denne gangen, men det er egentlig nok for meg å bare se på dem! Elsker fargene! 

Vi fikk også oppleve hvordan det er å være liten, nærmere bestemt et insekt. 

Klokka sju var det tid for parade i Main Street. Vi rakk det akkurat etter å ha prøvd en sinnsyk berg-og-dal-bane i Adventureland. Når man ser på bildet under er det vel ingen tvil om hvem som kommer? 

Det er selvsagt Disneyprinsessene! 

Sukk...jeg vil også ha sånn fin kjole! 

Askepott og Belle vinket til folket. Det så riktig så trivelig ut å sitte på den der vogna, altså!

Simba hadde tatt turen også!

Og en tilfeldig flamenco-danser! 

Foran prinsesse Tianas vogn gikk disse maskerte sommerfugldamene. 

Og her er prinsesse Tiana selv! Hun er min favoritt av Disney-prinsessene for tiden. Det er nok fordi filmen hennes, The Princess And The Frog, er full av herlig jazzmusikk som gjør at det rykker i charleston-føttene! Jeg har blogget om denne filmen før en gang også, dere finner link her. Har dere ikke sett filmen, så gjør det! Den er kjempeartig! 

Prinsesse Tianas jazztrompet-spillende krokodillekompis var også der! 

....og Mary Poppins! -Supercallifragilisticexpialidoious! Et fornøyd ektepar foran slottet på kvelden. VI hadde en kjempeartig første tur i Disneyland! Vi hadde til og med badges som sa at vi var der for første gang, hehe. Plassen er DIGER, så vi kom oss nok ikke gjennom halve en gang på denne ene turen. Det blir nok mange turer dit, både med og uten gjester hjemmefra! 

Noen som vil være med? 

5 kommentarer

RagnaRock

29.okt.2011 kl.11:34

Åååh, jeg vil tilbake!!! Tok bilder av ekstremt mye av det samme som du gjorde. xD Space Mountain var superkonge! :D

Linda

29.okt.2011 kl.12:46

You bet!

missM

30.okt.2011 kl.03:48

Så utrolig gøy! Weeeee, høres ut som en kjent barndomsdrøm! Men jeg har enda ikke vært der, tenker at det er enda tid en gang i fremtiden!

Kristin

30.okt.2011 kl.21:12

Første gang jeg er innom denne bloggen, og jeg må bare si wow! Tror jeg har funnet meg en ny favoritt-blogg :D Du skriver så artig og har så mange flotte bilder, kjempegøy å lese! Satt og leste nedover og nedover. Og så mye morsomt du foretar deg, får lyst til å flytte til USA jeg også, hehe. Snubla over bloggen når jeg lette etter sy-oppskrifter, og må bare si at jeg elsket skjørt-oppskriften din! Må absolutt prøves :D

Helene R

31.okt.2011 kl.20:03

Si fra hvis du skal tilbake da, Ragna! (Leste et innlegg på bloggen din om at du muligens skal tilbake til Las Vegas?)

Kristin: Så artig at du liker syinga mi. Jeg har ikke akkurat noen oppskrift på skjørtet, men en fremgangsmåte er det i alle fall ;) Har dessverre ingen symaskin her i USA nå, min kjære Bernina er hjemme i Trondheim på et kaldt loft. Jeg håper hun ikke ruster i løpte av vinteren!

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits