Bryllupet Vårt - Det Lilla Lokalet

Lokalet vårt ble pyntet med god hjelp fra gode venner og familie. Ballonger og vimpelrekker gjør seg utrolig godt på en sånn dag! Det blir jo fest med en gang de er hengt opp! 

Vimpelrekkene har jeg sydd selv. Jeg elsker å holde på med sånt. Andre ville kanskje synes at det er kjedelig å sy så mange, men jeg koser meg uansett :)

Fantastiske spå-bordkort laget av verdens fineste Ingrid

Vaser fra Kremmerhuset og blomster fra Walldén Moum på Trondheim Torg. De ordnet akkurat de fargene og blomstene jeg ville ha! Flinke folk, altså! 

Dette fantastiske vinduet har forvalteren på Ferstad snekret. Har dere sett noe så stilig? 

Brura har kommet fram med ballongene sine, og hun synes det er stas! 

Vakker blomsteroppsats fra Ålesund.

Kristin og James skriver en koselig hilsen i gjesteboka. 

Dekorasjonene som var i lokalet fra før var jo faktisk lilla, så vi lot dem stå. 

Gjesteboka er allerede tatt i bruk. 

Bildene i dette innlegget er tatt av Astrid Riddervold, Silje Marie Nørsett, Emil Stenersen Espe og Janina Lamøy. Tusen takk for at dere fikk tatt så utrolig mange fine bilder av lokalet, sånn at vi husker lokalet sånn som det så ut! Og igjen, hvis dere lurer på hvem som har tatt de enkelte bildene, så svarer jeg gjerne på det!

 

8 kommentarer

Tori Higurashi

19.okt.2011 kl.21:42

Pyntinga var utrolig nydelig i hele verden* - * veldig synd jeg ikke kunne være der hele kvelden :c

kristinesside

20.okt.2011 kl.12:10

FANTASTISK! Kan ikke si annet!!!!!! Det har jeg så sykt lyst til å kopiere, iallefall de nydelige vimplene!! Kan jeg spørre om du har brukt dem etterpå? Og vet du omtrent hvor mye du brukte på stoff og slikt? Vi har et stramt budsjett, men jeg vil så gjerne lage slike :)

missM

20.okt.2011 kl.21:20

Du har jo hatt mitt drømmebryllup. Jeg elsker vimpler og dine var jo så fine, så stas at du har laget dem selv! Vimpele lager jo skikkelig fest stemning. Brudekjolen din har jeg jo allerede sagt at jeg elsker ;)

Helene Harefrøken

20.okt.2011 kl.21:41

Tusen takk, jenter! Jeg har kost meg lenge med planleggingen av bryllupet, så det er kjempestas at dere liker det! :D

For å svare på spørsmålet til Kristine her også: Jeg husker ikke hvor mye penger jeg brukte på vimplene, men det er i alle fall ikke en veldig stor del av budsjettet! Mye av stoffet er rester fra andre prosjekter, noe er kjøpt på loppemarkeder eller brukbutikker, og noe er kjøpt på Stoff&Stil. Måtte kjøpe skråbånd for å binde sammen vimplene på sistnevnte sted. De har mange farger å velge mellom. IKEA har også stoff i metervare. Det hvitblomstrete og litt gjennomsiktige stoffet er forresten rester etter at jeg sydde opp en IKEA-gardin! :)

kristinesside

20.okt.2011 kl.23:03

Sv: Gøy at du vil se hva de blir til! Jeg legger nok ut bilder på bloggen når den tid kommer :) Og jeg gleder meg også, har mange ideer i hodet, må bare se hva som blir best å gjennomføre :)

Det var lurt da, jeg tenkte automatisk på stoffbutikker, men loppemarkeder og fretex har sikket en haug som kan brukes! Skal se om jeg får tid til å lage meg noen vimpler også med tiden :) Takk takk!!

Kristin

20.okt.2011 kl.23:54

Fine bilder! Likte spesielt det søte kjæresteparet i bakgrunnen av blomstene ;-)

Helene Harefrøken

21.okt.2011 kl.02:38

Ja, det der kjæresteparet var en fin detalj ;-) Kanskje de burde krediteres? Ja, det tror jeg ;)

Eva Marita

03.mar.2012 kl.20:14

Gifta du deg i trondheim? I så fall, kunne du sendt meg en mail med info om hvor lokalet dere leide er? :)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

Kategorier

Arkiv

hits