Dagens Antrekk

Eller...lørdagens antrekk, kanskje. Vel, jeg har fått meg nye klær, så da må jeg vise fram, vet dere! Badedrakten er fra unique-vintage.com, og skjørtet er kjøpt på Nordströms på Fashion Island, som er et stort kjøpesenter på veien mellom Irvine og Newport Beach. Bildene er forresten tatt på Newport Beach. De behagelige tøyskoene er fra Sanük, og solbrillene er fra H&M. Øredobbene er signert Ingrid Riddervold. Jeg håper hun tar seg tid til å lage et parti til med disse sjarmerende sakene laget av nostalgiske Hama-perler! 

Badedrakten funker bra som topp, den! Og så er den så fin bak også! 

Godt med sol, ja! 

 

3 kommentarer

missM

17.okt.2011 kl.22:31

Så fin du var. Ordentlig 50-talls pin-up jente jo! Liker :D

Ingrid Riddervold

18.okt.2011 kl.12:06

Hamaøredobber ja, skal jobbe videre med saken. Plastikken er jo som teflon vettu,vanskelig å få limet til å sitte. Men de er så herlig nostalgiske! Har forresten kjøpt meg MAXI-hama nå, svære greier :-D

Tori Higurashi

18.okt.2011 kl.15:15

Det var kjempefint* - *

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits