Huntington Beach

 

På lørdag etter dragefestivalen dro vi videre til Huntington Beach, som regnes som surfestrand nr 1 her i Orange County. På stranda er det masse vbolleyballbaner, surfebutikker og de har selvsagt en pir, som alle andre voksne strender. Ytterst på piren er det en liten restaurant som ser ut som et badehus fra Mummidalen. Skjønner dere hva jeg mener? 

Karl Yngve var sliten og varm etter å ha trasket i hælene på meg på dragefestivalen, så han kastet seg ut i bølgene! 

Jeg kjente også bølgene der jeg stod! Jeg koste meg med å ta flere bilder mens Karl Yngve plasket rundt i vannet. 

Det var masse folk på stranda! 

"Hvem gjemmer seg inne i magiske hatter, jo, Muuuumiiii...". Ok da, så er Mummihuset, og sikkert badehuset til Mummi også, høyere. Men jeg hørte sangen jeg, altså!

Jeg har fått en liten obsession med disse fine badevakttårnene jeg, altså! Kanskje det er fordi de minner meg om barndommens TV-helter? Eller kanskje det er fordi de har en tendens til å være malt i pastellfarger? Det er sikkert litt av begge. 

Fine er de i alle fall! 

Karl Yngve kom tilbake fra havet, mørbanket, men fornøyd! 

"Ej trur ej må tjøpe eit sånt eit surfebrett, ej!"

Så gikk vi for å kjøpe en flyteleke til Karl Yngve. 

Dessverre får dere ikke se Karl Yngve surfe rundt på sitt splitter nye brett, da kameraet gikk tom for batteri. Han kjøpte seg et sånt lite et som man skal ligge på magen oppå. Han fikk til å surfe med på et par-tre bølger også. Stas! 

Såh? Fikk du lyst til å dra hit nå? 

 
2 kommentarer

Tove

13.okt.2011 kl.06:14

ser deilig ut. der ville gjerne ha vært!

Helene Harefrøken

17.okt.2011 kl.19:29

Ja, Huntington Beach var virkelig plassen å være!

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits