Glimt fra en hverdag

Hei alle sammen! Nå har det gått tre uker allerede, og vi koser oss i Irvine. Dette innlegget blir uten egne bilder, siden PC'n verken akseptererer iPhone eller minnebrikken til kameraet. For ja, nå har kameraet mitt kommet, og det ser sånn ut: 

 

I morgen skal vi til Seal Beach og teste kameraet. Der avholdes den årlige japanske drage-festivalen, hvor tusener av folk kommer for å se eller fly drager. Det må jo være verdt å ta bilde av! 

Ellers har vi kommet inn i hverdagen. Karl Yngve koser seg på jobb, selv om han ikke får sponset stor skjerm til PC'n sin og professoren kommer for sent til forelesning. Jeg har gått inn i rollen som husfrue og badenymfe, og mener jeg er ganske god til begge deler! Kanskje jeg kommer til å trappe opp innsatsen i å finne meg noe vettugt å gjøre. ...kanskje. Hehe. Jeg har det ikke travelt, det er faktisk veldig forfriskende å ta det litt med ro og gjøre akkurat som jeg selv vil! Så vi får se. Kanskje jeg begynner å kjede meg til slutt. Uansett: For to uker siden begynte vi i blandakoret Ushinotes ved UC Irvine, et kor etter vår smak. På tirsdag som var begynte vi bl.a på et stykke av Eric Witachre som var sånn passe vanskelig, i alle fall for meg, som ikke har sunget i kor på over et år! Jaja, det hadde vært kjedelig uten litt utfordring :) Ushinotes har ingen hjemmeside, men en facebookside du kan se litt på. I tillegg har de en egen kanal på youtube. Her er et gammelt bilde av Ushinotes (uten oss, der, altså). I kveld skal vi inn til selve Los Angeles og spise middag hos et Islandsk par vi traff på Fullbright-lunsjen. Det blir koselig! Før det skal vi en tur på IKEA for å se om de har putetrekk til oss. Det blir også stas. Kanskje de til og med har dyner? Det hadde vært noe! Her er det bare laken og teppe oppå der igjen til dyne. Og så er den dobbel. Greit at vi er gift, altså, men det er fint å ha hver sin dyne uansett ;) 

Nei, man må vel ut å kose seg litt i finværet! Snakkes! 

Stikkord:

3 kommentarer

LineogBjarte

08.okt.2011 kl.22:49

Åh, liker hverdagsinnlegg, og liker du du lever ut housewife-drømmen min :)Og det i Amerika også da! Ta masse bilder med nye kameraet, jeg gleder meg til å se!

Klem fra ei som fyker til Glasgow om ikke mange timene :)

Btw - får ikke til å kommentere på den andre bloggen, så da får du det her :D

Helene Harefrøken

09.okt.2011 kl.11:16

Hihi, bra jeg kan leve ut drømmen din, Line :) Rart at du ikke får til å kommentere. Mamma gjør det heller ikke. Jeg glemte selvsagt kameraet i dag, men skal huske det i morra! Kos deg masse i Glasgow!

Linda

10.okt.2011 kl.19:33

Cool! Gleder meg til å se bilder tatt med det nye fancy kameraet :)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits