Blogglotteri med kjolepremie hos Ingrid Riddervold Design!

Flinke Ingrid Riddervold har sydd en fargesprakende gla'kjole med "skjønnhetsfeil" i følge henne selv, og den kan derfor ikke selges. Ser du noen skjønnhetsfeil? Jeg kan ikke se noen i alle fall! Den påståtte skjønnhetsfeilen er i uansett en bra ting, for den førte til at Ingrid laget blogglotteri med den som premie i stedet for å selge den! Hurra! 

Har du lyst til å konkurrere med meg om denne herlige solskinnskjolen? For ja, jeg har veldig lyst på den! Da må du gå inn på dette innlegget på Ingrids blogg, så finner du instrukser på hvordan du skaffer deg lodd til lotteriet! 

Lykke til! 

2 kommentarer

Ingrid Riddervold

05.okt.2011 kl.14:37

Du kommer til å kle den supert om du vinner baby :-D

Helene Harefrøken

05.okt.2011 kl.19:08

Nååh! Takk! *Rødm*

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits