Venice Beach

Vi rakk solnedgangen på Venice Beach akkurat! Og den var virkelig nydelig, altså! Fikk dessuten litt Baywatch-feeling med vakttårnet og sånt. Tror badevakten var sånn passe klar for å ta kvelden da vi kom. Eryn fikk lurt han til å ta bilde sammen med oss jentene likevel. Har ikke det bildet her, men jeg kan kanskje vise det ved en senere anledning!

Sand under tærne! 

Karl Yngve og Daniel fotograferer ivrig i vei!

...noe de hadde god grunn til! Jeg synes de små fuglene er så søte! Det er altså de små svarte prikkene dere ser. De hoppet lett og ledig omkring som om de var med i en Pixar-film. En fin detalj i solnedgangen. 

Kjæresteparet måtte selvsagt ha bilder av seg selv!

Markus jakter på det perfekte bildet! Han er kjempeflink fotograf! Han skal jeg utnytte når jeg får mitt nye Nikon-kamera i posten. Ja, Nikon D3100 er på vei til meg fra Amazon.com! Hurra! 

 Solen er forsvunnet bak horisonten. 

Etterpå koste vi oss på restaurant på strandpromenaden på Venice Beach mens nattelivet og mørkets skapninger kom fram rundt oss! Det var plutselig et helt annet liv når solen gikk ned, med diverse herjede folk på benkene rundt omkring, rufsete og dyktge rockere som holdt gatekonsert og folk som ville promotere de nye hip hop-låtene sine ved å selge EP'er. Mye artig å se! Neste gang vi drar dit, må vi ha litt bedre tid! Et spennende sted, var det! 

Har du vært på Venice Beach? Hvordan likte du det, og har du noen tips til ting man må se der? 

 

3 kommentarer

Kristin

03.okt.2011 kl.20:21

Samme kamera som meg det, Helene! Veldig fornøyd :)

LineogBjarte

03.okt.2011 kl.22:52

Hurra, jeg har også D3100 og er strålende fornøyd :D

Helene Harefrøken

03.okt.2011 kl.23:15

Så bra, jenter! Nå gleder jeg meg enda mer til det kommer! :-D

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits