Santa Monica

Etter å ha vært på Luncheon på lørdag dro vi videre til Santa Monica Pier. Det skulle bare mangle, ettersom Santa Monica trolig er den mest kjente stranda i LA! Det er et must å ha vært der, mener nå jeg :)Været var ekstremt nydelig. Her er Daniel og Eryn klare til å gå opp på piren. 


Ekteparet Lervåg/Rendal på piren. For et nydelig sted! 

Oppå piren ligger Pacific Park, som er en fornøyelsespark. Pariserhjulet er et landemerke for Santa Monica, og om kvelden lyser det opp i alle regnbuens farger!
Jeg elsker tivoli-ting, særlig pariserhjulet! Det er vel strengt tatt alle fargene jeg liker, og at det ser stilig ut! Det er ikke det at jeg absolutt må sitte oppi der, lissom. Jeg og KY måtte selvsagt ha et bilde av oss foran hjulet! 

Fine stjerner på piren! Sånn vil jeg ha på verandaen min en gang! Hehe. 

Herlige bølger! 


Etterpå skyntet vi oss videre for å rekke solnedgangen på Venice beach. Tror du vi rakk det? Følg med på denne spennende thrilleren! 

Hilsen Harefrøkna

4 kommentarer

Line & Bjarte

03.okt.2011 kl.12:05

Aahh, jeg ELSKER stjerner! Før likte jeg det IKKE! Har noe stjerner på seg, så blir det med meg hjem!

Det nyeste med stjerner på her i huset er fire krus, til latterlige 33 kr på innkjøpspris, stjernestretchlaken, stjernesengetøy og flere stjerneskåler.

Ellers så er jeg sånn passe råmisunnelig på alt dere får oppleve! :) Kos dere masse, og gleder meg masse til å treffe dere i jula :D

Ingrid Riddervold

03.okt.2011 kl.16:55

olala, var det noe sykkelpoliti å se? dararararaaamtatararaaa! (sangen seff! musikalsk!)

Helene Harefrøken

03.okt.2011 kl.18:40

Ja, stjerner er stas! Har observert stjernedilla hjemme hos deg ja, Line! ;)

Det var skuffende lite sykkelpoliti å se, altså! Jeg får holde mer utkikk etter dem neste gang vi drar dit!

Kristin

03.okt.2011 kl.20:27

Pacific Blue flashback! Så utrolig mye dere gjør! Misunnelig...

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits