Crystal Cove

Vi har blitt bedre kjent med John's kone Elizabeth, og på lørdag tok hun oss med til Crystal Cove, en av de vakre strendene i Orange County. (John er Karl Yngves veileder). Elizabeths to yngste barn, Hillary og Mark var også med. Vi dro ganske tidlig på morgenen, litt før klokka ti, noe som vansligvis betyr overskyet vær her. Sola kommer som oftest fram litt senere på dagen, rundt tolv, men det varierer. I dag kom solen f.eks ca halv ti. 

Ahh...nydelig utsikt!

Karl Yngve koser seg med sand under føttene.

Jeg også. Vel, jeg hadde sko på da, men...

Fuglene har funnet seg et festmåltid!



"Ka du glane på? Si mæ, har du spist glansup, du eller?"

Det viste seg etter hvert at det var festmåltid til alle! Døde blekkspruter hadde drevet i land her, og fuglene koste seg glugg ihjel. Det luktet ikke helt bra på stranda denne dagen, og Elizabeth var litt skuffet over at et stranda var full av blekkspruter når hun likesom skulle vise den fram til oss! Vel, det er jo en opplevelse dette også! Og stranda går ikke sin vei heller. Det er en ti minutters biltur hit, lissom. 



Vi snakka med en av badevaktene for å høre hva som foregikk med alle blekksprutene. Han sa at de hadde skylt i land i hopetall samme dag, og at det trolig ahdde noe med forplantningssyklusen deres å gjøre. At de hadde parret seg og deretter dødd som fluer. Spesielt. Du kan lese mer om livet til blekksprutene her. Badevakten var uansett ikke veldig fornøyd med å være på jobb denne dagen, for det stod en liten bris mot tårnet hans som brakte med seg duften av døde blekkspruter. Deilig arbeidsmiljø! 

Ungene koste seg uansett i vannet, og fant masse eremittkrepser og anemoner. De kunne sikkert ha stått i fjæra hele dagen.

Eremittkreps-fest!

 Hillary er som de fleste femåringer, og liker å bli slengt omkring! "Spin me one more time, Karl!" 



Det var ikke bare turgåere på stranda denne morgenen, men også noen malere. Så fint ut å stå der og male!


Portrett fra froskeperspektiv. Hillary er fotografen her. 

It came from the sea! 

 

Vi hadde en koselig formiddag på stranda til tross for alle de døde blekksprutene, og må definitivt tilbake hit igjen snart! I skrivende stund har jeg nettopp kommet tilbake fra campingtur med Elizabeth og disse to hjerteknuserne. Så neste blogginnlegg blir nok "Camping, American Style".

Stikkord:

2 kommentarer

Ingrid Riddervold

28.sep.2011 kl.12:19

Uuuh, qwalmt!

Karl Yngve blir en bra far, itjnå som e bedre enn slenging!

Helene Harefrøken

28.sep.2011 kl.19:45

Ja, brækkækkelt! og ja, slenging e bra greier! :-)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits