Endelig gift!


Fotograf: Silje Mare Nørsett


Vi giftet oss fredag 27.mai 2011 på tinghuset i Trondheim, men vi ville gjerne feire det på ordentlig, så dermed ble det bryllupsfest den 6. august med brudekjole, kjole og hvitt og kirkelig velsignelse! Dagen ble virkelig helt fantastisk!

4 kommentarer

Marte

07.sep.2011 kl.20:03

Så fiiiin! Og så åkerbildet da! WOW!

Sharin

07.sep.2011 kl.22:20

Flott bilde! Hvor fikk du hellium til ballongene fra?

Helene Harefrøken

07.sep.2011 kl.23:29

Tusen takk! Må selvsagt opplyse om at fotoet på den nye headeren er tatt av Silje Marie Nørsett, det også. Vi hadde en artig "trash he dress"-seanse på lørdag!

Sharin: En av våre snille servitører hadde kontakter på Egon (restaurantkjeden), så hun ordnet det for oss. Men før jeg fant ut at hun kunne gjøre det strevde jeg masse med å få det til. Du kan f.eks spørre rundt på dykkerforretniger, det gjorde jeg, men var ute i litt for dårlig tid før bryllupet. Lykke til! :)

siljeogkenneth

15.sep.2011 kl.11:50

Tuusen takk :) Dagen ble perfekt og mer enn perfekt!:) Vi storkoste oss virkelig hele tida :D Håper dere også hadde det fantastisk :)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits