En stemningsfull kveld ved Theisendammen

Jeg jogga/gikk meg en tur rundt Theisendammen i kveld. Det har vært merkelig vær i hele dag med alt fra blå himmel og sol til store haggelkorn, så jeg satset på at været skulle holde. Det holdt veldig bra, og lufta var herlig frisk, som alltid etter et regnskyll. Jeg koste meg masse med å kikke inn mellom trærne, for det har jo begynt å komme så mange blomster! Hvitveis, Bekkeblom, Gauksyre, Jonsokblom, Skogfiol og mange andre fine. Og så traff jeg på masse hester som nettopp var sluppet ut på beite. De så ut til å kose seg i bøtter og spann, og så lite annet enn gresset. 

...gresset på den andre siden av gjerdet er riktig nok grønnere!
Ved dammen lå to gakkgakker i fred og ro...trodde de. Veldig søte med nebbet pakka innunder vingen. Utrolig tillitsfulle også. Jeg satt en og en halv meter unna dem til slutt. What you lookin' at? 
Hvordan merker du at sommeren er her? 


2 kommentarer

Myrull

01.jun.2011 kl.22:44

Mangler bare Bymarkabeveren her! Ååååhhhh, ender er fine dyr altså. Tatt bilder med ifonen eller? Har ikke merket sommeren ennå, er fortsatt vår hos meg.

Helene Harefrøken

04.jun.2011 kl.00:46

Bildene er tatt med ifonen ja. Gakkene var kjempefine. Vi pratet selvsagt sammen på gakke-språk. Tror jeg.

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits