Syprosjekt!

Nå har jeg endelig sydd litt igjen, etter lang tids sytørke. Jeg har faktisk opptil flere prosjekter på gang. Dette prosjektet var en del av Syfore[i]ninga Nydelig Fin sin byttekveld. Min hemmelige byttepartner ble Karen, og hun ønsket seg sminkepung. Hun er glad i blått, og jeg satser på at hun liker dette stoffet. Temaet for byttet var gjenbruk, og stoffet er kjøpt på NMS Gjenbruk i Molde. Dere kjenner kanskje igjen stoffet fra bl.a. denne puta. Jeg hadde aldri laga en sminkepung før, så da måtte jeg ha litt hjelp. Det fikk  jeg på  Lises myke pakker, veldig grei gjennomgang for en ferskis som meg!

Karen fikk to sminkepunger, en stor og en litt mindre. Den store hadde turkisrutet for, og den lille hadde blårutet. Begge fikk blå glidelås fra Stoff & Stil. 

Når jeg først var i gang laget jeg like godt en til meg selv også, sliden jeg liker dette stoffet så godt! Den fikk turkis innside og glidelås. Jeg ble godt fornøyd med resultatet. Ikke verst til å være første gang! 

3 kommentarer

LineogBjarte

29.mai.2011 kl.14:46

Dei va kjempefine :) Flinke e du :)

lise

29.mai.2011 kl.19:20

Flotte - og fint at du kunne bruke veiledningen min!

Monica

29.mai.2011 kl.20:28

Fine sminkepunger! :)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits