Helgekos

I helga har vi kost oss masse. Vi våkner så sykt tidlig i helgene for tida, så da rekker vi så masse! På lørdag var jeg først på trening i 10-tida, og så stakk jeg en snartur innom byen for å se om jeg fant ny lommebok. Jeg fant to stykker fra Ingrid Riddervold på Pryd Pop-up. Elsker den blåfargen der!

fant også lakris i byen. Fredagens lønning måtte jo feires!

Kutta dem opp og putta dem i pip-skåla.

Pip-skåla ble tatt over av en skummel fyr.

Jeg kjøpte meg også brødformer i byen på lørdag, og dette måtte feires. Dermed ble det baking i fin stil. Møllerens-stil!

 

Ellers har vi kost oss hos min fetter Håkon i byen. Sinus er på besøk der fortsatt. Han er lånt ut for at Håkon skal få se hvordan det er å ha katt i leiligheten. Han ønsker seg nemlig en. I går var vi hos mamma og fikk deilig middag, og traff onkel E og tante A. Det var også koselig. I alle fall for noen. For andre ble det kanskje litt mye bryllupsprat!

Håper dere har hatt ei fin helg! Plutselig kommer en ny :)

5 kommentarer

Kristin

14.mar.2011 kl.21:51

Liker forkleet ditt ;) Tror jeg må bake litt neste helg jeg også!

LineogBjarte

14.mar.2011 kl.21:56

Eeeeey! Bryllupsprat må vi ta når jeg kommer oppover også! :)

Heidi Rendal

14.mar.2011 kl.23:29

Nice 'n fit i forkle! Lookin' hot hot - smellin' goooood!

Ingrid Riddervold BLOGGLOTTERI

15.mar.2011 kl.12:51

I like it :-D

siljeogkenneth

19.mar.2011 kl.03:01

Så morsomt at vi har samme bryllupsdato! Vet faktisk om to par til, så er visst en populær dato:D Kommer definitivt til å følge med på bloggen din :) Lykke til med planleggingen!

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits