Bryllupskake

Bryllupskaka er en viktig del av bryllupsdagen! Den skal snittes sammen. Noen liker også å klæsje den utover hverandre. Hvis det skjer med meg blir jeg gretten, kjenner jeg. Man griser ikke kake utover en kjole som koster mange tusen kroner. Uansett: Det finnes mange stiler på kakene, og jeg har funnet et knippe fine kaker. Først den klassiske. Hvit og rosa med fine snirklete mønstre.

Kake nr 2 er for det dystre brudepar. Den er nemlig inspirert av Tim Burton's Corpse Bride. Den er en av mine yndlingsfilmer, og kaka er jo bare kjempelekker!

Kake nr 3 er for den lekne. Super-Mario har endelig fått sin prinsesse, og er nå på toppen av verden. Fantastisk kunstverk, og ekstremt kreativt! I love it!

Kake nr 4 er for den narsissistiske! Her er det vel ingen tvil om at dette er brudens dag! Lager du en Helfigur av deg selv til brudekake, uten at brudgommen får stå på toppen en gang, er det kanskje på tide å begynne å tenke på mannen sin i tillegg til seg selv. Hehe. Mestrelig utført kake da! :)

Bryllupskaka vår begynner å ta form! Nå kan dere lure på hvordan den blir! -Helene i helfigur, selvsagt ;)

Hvilken av kakene likte du best?

 

4 kommentarer

Anneli

11.mar.2011 kl.22:48

Super Mario-kaka, uten tvil! :-D

laila

12.mar.2011 kl.13:44

Hei, så fin blogg du har:O)

Jeg skal gifte meg med min kjære -i januar 2012, og lurte på en ting?

Vet du om det er muligheter får å prøvesmake forskjellige kaker, får å finne den man liker

best - får å ha som bryllupskake. Eller må man betale får prøvesmakingen?

mvh Laila

Helene Harefrøken

13.mar.2011 kl.08:30

Takk for det, Lailia :) Jeg er ikke sikker på det med prøvesmaking, har ikke gjort det selv. Men jeg regner med at at man må betale for prøvesmaking ja. Var på bryllupsmesse i Ålesund i januar, og da var det en baker som hadde prøvesmaking der. Verdt å sjekke ut bryllupsmesser, altså! Lykke til med planleggingen til den store dagen!

Kris

14.mar.2011 kl.18:03

Tips til alternativ "first dance"

http://www.youtube.com/watch?v=aeoi16lScf4&feature=player_embedded

;)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits