Hint

En liten smakebit fra da jeg og min skjønne kusine Line var på brudekjoleprøving i Oslo i November! Line er fotografen her. Dere kan forresten bli bedre kjent med henne på den koselige bloggen http://lineogbjarte.blogg.no/.

Har dere trua?

7 kommentarer

LineogBjarte

26.jan.2011 kl.00:44

LIKER!

Silje Hunstad Predosin

26.jan.2011 kl.08:44

NICE ! men er det så lurt å legge ut bilde av kjolen du skal bruke da ?

Marte Marengs

26.jan.2011 kl.10:17

Åh guuud, den så fin ut ja!:):):):) Ælske stoffet, e d chiffon eller tyll eller nå? Like værtfall sånn hær type stoff hær bæst, ikke sånn dær silke- opplægg i tykt, hardt stoff. Dessuten så blir kjolen enda finer når den e på nånn som e så H-O-T som dæ!:)

Helene Harefrøken

26.jan.2011 kl.17:01

Silje Predosin: Hvem vet om det er denne jeg skal bruke? Har ikke kjøpt noen kjole enda. Dere får vente i spenning ;-)

Nååh! No rødma æ litt, Marte! Tusen takk! Like sånne komplimenta, særlig fra ei som e så HOT som dæ :)

kristinesside

26.jan.2011 kl.20:00

Så fin kjole!! Åhr!

Sv: Så bra du likte det! Det kommer nok en haug til, jeg har god tid til å planlegge, så da fråtser jeg i masse inspirasjon på bloggen :)

Fröken Räv

27.jan.2011 kl.17:17

svar: Visst är den fin! Fick den som vhs när jag var fem år så jag har nog sett den ett tjugotal gånger minst.. :) Tack så mycket!

Ann-Elise

28.jan.2011 kl.09:11

Oi! Den var spesiell!! Kjempefin! Gøy å prøve kjoler. Men jammen var det vanskelig å ta det endelige valget! Er da så mange fine kjoler! Ønsker deg masse lykke til, og KOS deg med prøvingen! klem

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits