Dagens tanke

 Jeg kom til å tenke på den gamle damen med klisjékommentaren "Da JEG var ung...".  Det er så mange ting man gjorde bedre før, eller ting man ønsker å gjøre, men som man bare ikke gjør lenger. Jeg husker at jeg tegnet hele tiden da jeg var ung, eller...yngre. Jeg husker jeg fikk masse skryt for tegningene mine av hester, som det nok var en hovedvekt av, og andre ting. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke tegner nå. Dørstokkmila, sikkert. Og så er det så lenge siden jeg har gjort det, så jeg er sikkert ikke noe flink, tenker jeg for meg selv. Men det er jo bare dumt! Hvis jeg skal tenke sånn blir det i hvert fall ikke noe tegning! Det er samme greia med fotografi. Jeg tok foto som valgfag da jeg gikk på folkehøgskolen, men jeg fortsatte ikke så mye etterpå. Og jeg som likte det så godt også!

Denne stripa har inspirert meg til å gjøre noe med det! I løpet av 2011 skal jeg begynne å tegne igjen! Jeg skal ikke ha tegning som en ting jeg var flink til da jeg var 15, men som en ting jeg liker å holde på med nå. Det er det eneste nyttårsforsettet fra meg i år.

3 kommentarer

Linda

09.jan.2011 kl.21:45

For et nydelig nyttårsforsett:) Lykke til med tegninga.

Klyngve

09.jan.2011 kl.21:53

Eg også likar nyttårsforsettet! :)

Muttern

09.jan.2011 kl.23:47

Gleder meg til å se tegningene :-)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits