Kattestreker

Kattehold kan by på noen utfordringer i blant...

1. Fenomenet "rasert dorull" oppstår titt og ofte.Spesielt når pus har vært alene hjemme noen timer. Eller et kvarter. Jeg har også tatt ham på fersken en gang. Da sto han på to bein og rullet dorullen ut i rasende fart. Jobben er selvsagt ikke komplett før den utrullede dorullen også er tygd sønder og sammen. Og spredd utover.


2. "Mjau mjau, jeg vil uuut!" er en ofte hørt frase i Moldehybelen. Dessverre betyr ikke dette utsagnet alltid at pus vil ut, men derimot "Nå skal jeg på oppdagelsesferd på loftet, inn i alle kott og kroker". Timingen blir ikke verre enn når dette fenomenet oppstår tidlig på morgenen med matmor som ikke har fått kaffe enda, og som egentlig burde vært på jobb allerede. Pus er stort sett inne på dagtid nå. (Noe som gjør at jeg gjemmer dorullen)

3. Katt på lesestoff. Et utbredt fenomen. Her i huset er det svært vanskelig å få pelsdyret til å ligge på fanget eller ved siden av i sofaen. Han er rett og slett litt for kostbar til denslags. Men gi ham et glossy magazine... Her er et par bilder fra lesestund i senga tidligere i uka. Jeg fikk vel lest to sider i "Henne" før det ble tildekt av en knirkende liten fyr. Legg merke til at jeg har helgardert meg med PC i tillegg til blad, da dette som sagt er en velkjent problematikk. Da jeg dro bladet vekk og flyttet det til andre siden av senga, tok det to sekunder før pus var på plass. Og sånn holdt vi på...

It's mine...my own....my Precious!

 

Har ditt dyr noen sjarmerende/plagsomme vaner?

9 kommentarer

Anneli

18.des.2010 kl.14:32

Hihihi! Så morsom ein pusekatt du har, Helene! :) Håpe du har det fint i Molde - og god juleferie når den tid kjæm :)

galenihalen

18.des.2010 kl.14:38

Katten min elsker mannen min - når han ligger på sofaen og skal hvile, må pus ligge på brystkassen hans og "stanger" ansiktet opp i hans... Og så skal han alltid ha kos når jeg skal se tv, og han er veldig interessert i det jeg spiser. Han får ofte en smakebit - og han elsker cottage cheese! Og han liker også å legge seg på blader og bøker, men best er klær på badegulvet - som dessverre resulterer i en mengde hår siden han røyter mye...

Likte godt innlegget ditt, er selv katteeier og katteelsker. Sjekk gjerne bloggen min for katteinnlegg :-D

Hilsen galenihalen.blogg.no

Marte Marengs

18.des.2010 kl.14:44

Ååå, for en søt liten rampepus!:) Æ har to labbissa som hvine som nå små grisa hele natta igjennom om æ lar dæm hold på. Asle blir næstn gal, og kjæfte på dæm om og om igjæn, t ingen nytte. Når æ åpne munnen og si "hysj", blir dæm still tvært. Skjønne æ godt, æ e ganske fryktinngytende.

Kristin

18.des.2010 kl.15:41

Hehe, artig med pusekatt. Har heldigvis ikke opplevd det der med dorullen, enda...

Isaac elsker svette treningsklær, men bare mine - han kan ikke fordra James sine! Også skal han ALLTID ligge i fanget til den som bruker datan (bærbar). Han legger seg ikke oppå tastaturet, men klint inn mellom magen og datan på knærne. Søt :)

Ingrid Riddervold

18.des.2010 kl.16:30

LOL! :-D

æ driv og samle opp bilda te et Isa-album på facebook. Hu e som regel oppå alt vi hell på me, eller prøve å hell på me da ;-) Når e du hjem?

LineogBjarte

18.des.2010 kl.19:35

Herregud ka søt <3 Nå gledes det til mandag, da er jeg hjemme hos Bella :)

Anne

18.des.2010 kl.21:30

Hehe :-) Pusen din minner meg om "Simon's cat". Hvis du ikke har sett Simon's cat anbefales det å ta en titt, ligger ute mange godbiter på YouTube: http://www.youtube.com/user/simonscat

Siv Marit

18.des.2010 kl.21:49

Awww:) Min første katt brukte å legge seg på puta mi, eller gjerne oppå hodet mitt, helt til jeg måtte gi opp kampen og overlate hele puta til pusekatten.. Savner å ha katte!

Helene Harefrøken

19.des.2010 kl.01:16

Hehe! Jeg har ikke sagt alt om Sinus! det kommer sikkert mer i framtiden ;)

Anne: Ja, har sett Simon's Cat. Den er helt fantastisk. Tatt veldig på kornet :)

Ingrid: Gleder meg til Isa-Album! Isa ER jo Simon's Cat!

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits