Adventstid

Her kommer noen få bilder (med varierende kvalitet) fra den siste uka. Førjulsstemninga har slått til, og jeg har kost meg med å pynte litt og lage julekalender til min kjære.

Provisorisk adventsstake på plass i Molde, og kalenderpakkene til kjæresten er pakket inn.

Pus koser seg inne når det er superkaldt ute. 

Koselig spasertur ned til den beste byen i helga. Der traff jeg Mari på Choco Boco. Det var kjempekoselig, har ikke sett henne på lenge. Vi rakk også å gå innom et par butikker :)

'

På Kremmerhuset fant jeg en adventsgris! Det var ingen tvil om den skulle bli med hjem!

Pynting av kaminen i Trondheim. Karl Yngves pakker er på plass oppi Julestrømpen. Bokstavene fant jeg også på Kremmerhuset. De siste årene har handelsstanden forstått at ting, f.eks skilt og ja, sånne bokstaver, selger bedre hvis de er på norsk. Det er jeg veldig glad for! Det blir mye mer personlig på en måte :) Ellers ble det et par lilla lysbeholdere til samlinga. gleder meg til å flytte hjem for godt, sånn at jeg kan ta med lysestakene fra Molde også. MASSE lys! Det blir fint det!

Kos dere masse i adventstiden! Klem fra Harefrøkna :)

Én kommentar

LineogBjarte

06.des.2010 kl.20:09

Julestrømpa <3 Still going strong ser jeg!

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits