Ukens syprosjekt: <3

Ukens syprosjekt har dere sett deler av framgangsmåten på før, i dette innlegget. Disse ble i grønt og hvitt på den ene siden...

...og hvitblomstret på brun bakgrunn på andre siden.

Lurer på om min søte bestemor skal få disse i posten. Hun leser ikke bloggen, så hun blir nok overrasket (hvis ingen sladrer, da). Hun fortjener å få noe som er produsert av meg. Var jo tross alt hun og bestefar jeg fikk symaskina mi av! Fint for dem å se at den blir brukt, tenker jeg :)

Neste uke kommer det et nytt og fancy syprosjekt! Følg med!

4 kommentarer

KB

25.sep.2010 kl.18:32

Kjempefin blogg! Ha en strålende kveld :-)

Sonja Alexandra

26.sep.2010 kl.11:48

Nydelige. Du er så flink.

Jeg beundrer folk som kan å sy. Hjertene var supersøte.

Helene Harefrøken

26.sep.2010 kl.22:12

Tusen takk! :-)

Marit

29.sep.2010 kl.11:09

takk :) ja oppskrift kan du få, jeg må bare finne den først :P lenge siden jeg har brukt den, for alt er jo likt, men hvis jeg finner den, scanner jeg den og sender på mail, hvis ikke så skriver jeg den bare ned til deg :)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits