Ukens syprosjekt: Hyttemerker på fjellsekken :)

Ukens syprosjekt er verken krevende, fasjonabelt eller imponerende. Eller jo, kanskje det er det? Jeg trodde aldri at jeg faktisk kom til å gidde å gjøre dette, og derfor er det kanskje litt imponerende likevel? Vel vel...

Til saken: I juni var vi en gjeng på ti stykker som dro på fjelltur, nærmere bestemt Trekanten i Trollheimen. Det er en tur hvor man overnatter på de tre store DNT-hyttene Gjevilvasshytta, Trollheimshytta og Jøldalshytta og går dagsetappene mellom dem. Selve turen kan leses om på bloggen til Linda. På hver av hyttene gikk det an å kjøpe seg merker med navnet til hytta på. Disse skulle så sys på sekken, sånn at andre fjellfolk ser at du har vært ute en vinterdag før. Veldig harry, tenkte jeg da jeg så dette, og jeg må innrømme at jeg lo litt da en kompis kjøpte seg et sånt merke. Jeg ombestemte meg virkelig etter første (11 timers) dagstur gjennom snø, tåke og iskald elv. Det kjentes ut som om beina mine skulle dette av da vi omsider kom oss i mål. Denne turen skal folk vite at jeg har vært på!

Merkene fra hyttene.


Nå er de kommet på sekken til forloveden. Sydd på for hånd :)


Se, så glad sekken ble!

Jeg har merker til min egen sekk også, men har tenkt å kjøpe meg ny om en stund. Derfor ligger de bare i syveska mi så lenge. Men sannelig skal de frem en dag!

2 kommentarer

LineogBjarte

17.sep.2010 kl.00:01

Jøldalshytta, der har jeg også vært! Bare at vi sov ute i telt, lavvo og snøhule :p

Linda

17.sep.2010 kl.06:51

Dette må jeg og få gjort!

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits