Forsøk på Header

...vel, starten på en i alle fall. Jeg har satt inn tekst på Headeren i paint. Fikk det ikke til noe særlig. Var egentlig meningen å bruke Picasa 3 til det, men programmet oppfører seg litt småsjofelt. Det kommer opp en annen versjon av bildet(som jkke kan huske å ha lagret) når jeg vil redigere det, osv... Men men, jeg lærer vel mer etter hvert. Nå skal jeg slutte å styre med Picasa 3 før jeg blir gretten ;-)

God natt, folkens!

 

4 kommentarer

Kristin

15.sep.2010 kl.18:37

Du kan laste ned photoscape. Det er et gratis bilderedigeringsprogram og veldig lett å bruke :)

Helene

15.sep.2010 kl.22:06

Takk! Det skal jeg prøve. Tror min versjon av Picasa 3 er litt dårlig også, den fungerer ikke som den skal.

Dengodekreften

15.sep.2010 kl.22:09

Jeg LIKER at den er rosa :)

Karl Yngve

16.sep.2010 kl.17:12

Picasa 3 er ikkje meint til den typen redigering av bilete. Den er ok til å lage montasjar, organisere bileter og gjere enkel fotoredigering (lysstyrke, fargebalanse og slike ting), men om du ønskjer å leggje til tekst og gjere litt meir generelle redigeringar av bileter vil eg anbefale å høyre på Kristin. Eventuelt kan du også prøve Gimp, men den er kanskje litt vel avansert.

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits