Ukens syprosjekt: Hjerter <3

På bursdagen min, som var på en søndag, kom jeg med bussen nedover til Molde etter en fin helg i Trondheim. Var litt småtrist fordi jeg måtte reise fra kjæresten igjen, osv... Da jeg var framme kom søte Kristina og hentet meg, og hadde til og med en gave! Det var ei vinflaske og et kjempefint tøyhjerte fra Kremmerhuset. Jeg ble kjempeglad, og måtte henge det opp på den tomme veggen min med en gang! 

Jeg tenkte etter hvert at dette kan sikkert jeg også klare! Jeg hadde masse restestoffer etter diverse syprosjekter. Perfekt til pyntehjerter! Jeg prøvde først å tegne omrisset av bursdagshjertet. Det funka greit, sånn at størrelsen ble bra. Så klippa jeg papirmalen litt jevnere og symmetrisk. Deretter var det bare å klippe ut stoffhjerter. Fikk til å sy dem på maskina også. Litt konsentrasjonsarbeid måtte til for å få runde kanter, men etter noen forsøk ble det bra!


Et hjerte på symaskina :)

Jeg fikk tidligere i høst sydd en innerdyne til lappeteppet mitt av en gammel vattdyne Svigermor hadde liggende. Restene av den ble klippet opp til fyll inni hjertene. Resirkulering for alle penga her, altså! 


Stappings! 


Første hjerte ferdig (til høyre)! Litt ujevnt, men det er vel bare sjarm? Til venstre er det jeg fikk av Kristina :) 


Disse to er puttet i en konvolutt og sendt til en snill person et eller annet sted i landet. Nå kan dere lure på hvem det er! Kanskje det er deg?


Sånn ser de ut på baksida :)


6 kommentarer

Linda

08.sep.2010 kl.22:40

Så søte hjerter! Jeg fikk et sånt av søskenbarnet mitt til jul et år. Veldig koselig gave å få :)

tubakk

08.sep.2010 kl.22:45

Likte godt hjertene dine også, jeg.

LineogBjarte

09.sep.2010 kl.00:46

Wow!!!! De der likte jeg kjempegodt :) Du er flink <3

Helene

09.sep.2010 kl.17:05

Tusen takk! Så koselig å høre! :)

Kristina

12.sep.2010 kl.17:35

Oi! Så flink du er! :) Nydelige hjerter! Danker lett ut Kremmerhuset sine,spør du meg...! Jeg kommer til å bestille noen til deg dersom du åpner "butikk" ;)

Hvordan er formen etter i går? (er vel kanskje ikke den riktige personen som spør nå...) Hørte dere hadde vært her på nach, mens jeg sov ut fyllesyka ;) Kjempekoselig at dere kom og hilste på jentene mine altså! Neste gang blir jeg med helt ut jeg også;) Og du....Kajsa ber om dypeste,dypeste unnskyldning for bittet. Hun burde ha et skilt hvor det står "Ikke prøv å løft eller gjør noe med meg uten at jeg er initiativtaker" Innerst inne er hun veldig glad i deg, det håper jeg du vet ;) God søndag,snupp!

Helene

12.sep.2010 kl.19:14

Kristina: Hehe, jeg visste det egentlig, skjønner du, men så måtte jeg liksom bare prøve ,) Det var helt min egen feil, altså! Jentene dine var kjempekoselige! Det var en artig kveld! :)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits