Ukens kjole: 60-talls brudekjole


Ukens kjole er en jeg fant på finn.no for et par uker siden. Jeg finner den ikke igjen nå, så den er sikkert solgt.Tror den er skreddersydd til denne søte bruden. Liker 60-tallstilen, særlig all tyllen! Ble nesten litt inspirert her. Fant ut at Stoff & Stil selger tyll i mange varianter, deriblant "brudetyll". Sy selv? Noe å tenke på.

5 kommentarer

Myrull

07.sep.2010 kl.22:09

Vil ha!

Marte M. Høyland

08.sep.2010 kl.18:42

Jeg synes denne var helt nydelig! Kan godt se for meg deg i en sånn kjole - du er jo ganske typete, og kan "pull off" 60-tallsstilen! Tviler heller ikke ett sekund på at du kan klare å sy noe sånt selv - men av erfaring vet jeg at du kommer til å ha ca. en million andre ting å henge fingrene i frem mot bryllupet, så om det er å anbefale, er jo en annen sak ;)

Helene

08.sep.2010 kl.21:37

Takk :) Blir spennende, dette. Jeg tror du har rett i at det blir MYE arbeid hvis jeg skal sy en kjole fra scratch. Spørs om jeg orker det oppi alt det andre ja :)

Linda

08.sep.2010 kl.22:58

For en søt kjole! Den falt jeg for.

Marte

20.sep.2010 kl.16:33

Nudelig!!! :D

Du får ta en skikkelig bruktbutikk-runde (utenbys!) !

Pappa og stemora mi dro til København og fant denne i 2008:

http://skogsau.blogspot.com/2008/09/kjrleik-og-snn.html

(litt dårlig bilde for bare kjolen sin del, menmen :P )

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits